PREMIER LEAGUE

Λέστερ - Τσέλσι 2-2: Γκολ και θέαμα, αλλά νικητής δεν υπήρξε

Λέστερ - Τσέλσι 2-2: Γκολ και θέαμα, αλλά νικητής δεν υπήρξε

Με ένα εντυπωσιακό παιχνίδι άνοιξε η 25η αγωνιστική της Premier League. Στο ματς του King Power η Λέστερ με την Τσέλσι έμειναν στο 2-2 και το μόνο που πήραν ήταν οι βαθμοί της ισοπαλίας.

Λέστερ και Τσέλσι μοίρασαν γκολ και θέαμα στο πρώτο παιχνίδι για την 25η αγωνιστική της Premier League. Οι δύο ομάδες έμειναν στην ισοπαλία και αμφότερες πέτυχαν από δύο γκολ (2-2). Έτσι, η Λέστερ παρέμεινε 3η στους 49 πόντους, ενώ πιό πίσω στην 4η θέση με 41 βαθμούς η Τσέλσι.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά ισορροπημένο. Οι δύο ομάδες είχαν διαστήματα πίεσης, όμως καμία δεν κατάφερε να πετύχει το γκολ, αφού εμφάνισαν αδυναμίες στην τελική ενέργεια. Οι "μπλε" διαμαρτύρονται για πέναλτι πάνω στον Έιμπραχαμ στο 20ο λεπτό, όμως διαιτητής και VAR είχαν την αντίθετη άποψη.

Τη μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα είχαν οι "αλεπούδες" στο 26'. Ένα λάθος στην άμυνα της Τσέλσι, έβγαλε τον Βάρντι απέναντι στον Καμπαγιέρο, όμως ο γκολκίπερ των Λονδρέζων απέκρουσε. Κάπως, έτσι με την κατοχή να είναι μοιρασμένη και με έναν καλό ρυθμό στο παιχνίδι, το ημίχρονο έκλεισε στο 0-0.

Στην επανάληψη ο γρήγορος ρυθμός του ματς μετουσιώθηκε σε γκολ. Μόλις δύο λεπτά χρειάστηκαν, ώστε ο Ρούντιγκερ να κάνει το 1-0 για τους "μπλε", έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Μάουντ. Στη συνέχεια η Λέστερ ανέβασε την απόδοσή της και στο 54' ο Μπαρνς έκανε το 1-1, με την μπάλα να κοντράρει και τον Καμπαγιέρο να είναι ανήμπορος να αντιδράσει.

Η Λέστερ στο 64ο λεπτό ανέτρεψε το σκορ του αγώνα. Ο Τσίλγουελ κέρδισε τον γκολκίπερ της Τσέλσι και έβαλε σε θέση οδηγού της "αλεπούδες" με 2-1. Οι "μπλε" σε καμία περίπτωση δεν τα παράτησαν και σχεδόν με τον ίδιο τρόπο που μπήκε και το πρώτο τέρμα ισοφάρισαν. Ο Μάουντ εκτέλεσε φάουλ, ο Ρούντιγκερ πήδηξε ψηλά και έφερε ξανά το ματς στα ίσα.

Στη συνέχεια η Λέστερ είχε τη δική της στιγμή, αλλά ο Μπάρνς δεν κατάφερε εκ νέου να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του. Ο ρυθμός έπεσε μεχρι το τέλος και το 2-2 δεν έμελλε να αλλάξει μέχρι το τέλος του παιχνιδιού.

Οι συνθέσεις του αγώνα:

Τα highlights του αγώνα:

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ