PREMIER LEAGUE

Λίβερπουλ - Άρσεναλ: Οι χαμένες ευκαιρίες του Λακαζέτ

Arsenal's Alexandre Lacazette scores his team's first goal during the English Premier League soccer match between Liverpool and Arsenal at Anfield in Liverpool, England, Monday, Sept. 28, 2020. (Laurence Griffiths/Pool via AP)
Arsenal's Alexandre Lacazette scores his team's first goal during the English Premier League soccer match between Liverpool and Arsenal at Anfield in Liverpool, England, Monday, Sept. 28, 2020. (Laurence Griffiths/Pool via AP) AP

Ο Λακαζέτ έχασε δύο κλασικές ευκαιρίες για να φέρει το ματς στα ίσια για την Άρσεναλ αλλά νικήθηκε και στις δύο από τον Άλισον και το 2-1 παρέμεινε υπερ της Λίβερπουλ.

Δύο ευκαιρίες μέσα σε πέντε λεπτά για να φέρει το ματς στα ίσια έχασε στο δεύτερο μέρος ο Λακαζέτ για την Άρσεναλ. Ο Γάλλος επιθετικός που είχε ανοίξει το σκορ για τους "κανονιέρηδες" στο πρώτο ημίχρονο στο δεύτερο 45λεπτο και συγκεκριμένα στο 59' και το 63' βγήκε τετ α τετ με τον Άλισον αλλά νικήθηκε και στις δύο από τον γκολκίπερ της Λίβερπουλ που κράτησε το 2-1 υπέρ της ομάδας του.

Δείτε τις δύο φάσεις:

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ