PREMIER LEAGUE

Λίβερπουλ - Λέστερ 1-0: Ο Μανέ χτύπησε σαν κόμπρα

Liverpool's Sadio Mane celebrates his opening goal during English Premier League soccer match between Liverpool and Leicester City in Anfield stadium in Liverpool, England, Saturday, Oct. 5, 2019. (AP Photo/Jon Super)
Liverpool's Sadio Mane celebrates his opening goal during English Premier League soccer match between Liverpool and Leicester City in Anfield stadium in Liverpool, England, Saturday, Oct. 5, 2019. (AP Photo/Jon Super) AP PHOTO/JON SUPER

Η Λίβερπουλ πήρε κεφάλι στο σκορ κόντρα στην Λέστερ στο 40ο λεπτό, με άψογο πλασέ του Σαντιό Μανέ που έφτασε τα 50 γκολ στην Premier League με τους κόκκινους (VIDEO).

Η Λέστερ έβαλε δύσκολα στην Λίβερπουλ σε όλο το πρώτο ημίχρονο, επιβεβαιώνοντας την φοβερή αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται (η συγκομιδή των 12 βαθμών στις επτά πρώτες αγωνιστικές της φετινής Premier League είναι καλύτερη και από αυτήν της σεζόν της κατάκτησης του πρωταθλήματος το 2015-16 όταν είχε 12 στο αντίστοιχο διάστημα), ωστόσο οι κόκκινοι κατάφεραν να λύσουν το γόρδιο δεσμό.

Αυτό έγινε στο 40ο λεπτό, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σαντιό Μανέ, ο οποίος δέχτηκε εξαιρετική κάθετη πάσα από τον Μίλνερ και βγήκε στην πλάτη της άμυνας των αλεπούδων, για να βρεθεί τετ α τετ με τον Κάσπερ Σμάιχελ και να τον νικήσει με υπέροχο δεξί πλασέ.

Αυτό μάλιστα ήταν το 50ο γκολ του Σενεγαλέζου επιθετικού σε 100 παιχνίδια του στην Premier League με την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ, με τον Μανέ να γίνεται ο 10ος παίκτης στην ιστορία της Λίβερπουλ που φτάνει σε αυτό το νούμερο επί εποχής Premier League.

Photo Credits: AP Photo/Jon Super

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ