ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Σακίρι ήλθε από τον πάγκο και με δύο γκολ έκανε το 3-1 (VIDEOS)

Liverpool's Xherdan Shaqiri, second right,  celebrates scoring his side's third goal of the game with Sadio Mane,left, Mohamed Salah and Alberto Moreno during the English Premier League soccer match between Liverpool and Cardiff City at Anfield, in Liverpool, England, Saturday, Oct. 27, 2018. (Dave Thompson/PA via AP)
Liverpool's Xherdan Shaqiri, second right, celebrates scoring his side's third goal of the game with Sadio Mane,left, Mohamed Salah and Alberto Moreno during the English Premier League soccer match between Liverpool and Cardiff City at Anfield, in Liverpool, England, Saturday, Oct. 27, 2018. (Dave Thompson/PA via AP) AP

Ο Τζερντάν Σακίρι πέρασε ως αλλαγή στο 70ό λεπτό και με δύο γκολ - στο 73ο και στο 80ό - οδήγησε τη Λίβερπουλ στο 3-1 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. (VIDEO)

Η Λίβερπουλ υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - live η εξέλιξη του ματς από το Sport24.gr- και οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο "Anfield" χάρη στο γκολ του Σαντιό Μανέ στο 24ο λεπτό.

Στο 33ο λεπτό, ο Άλισον έκανε λανθασμένη εκτίμηση και "δώρο" το γκολ στον Τζέσι Λίνγκαρντ, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και ισοφάρισε σε 1-1. Όμως, η Λίβερπουλ πήρε εκ νέου το προβάδισμα. Στο 73' ο Τζέρνταν Σακίρι (πέρασε στο 70ό στη θέση του Ναμπί Κεϊτά) εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Σαντιό Μανέ από αριστερά και με σουτ εντός περιοχής - και τη βοήθεια κόντρας και οριζόντιο δοκαριού - έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας που υπερασπίζεται ο Νταβίντ Ντε Χέα.

Ο Ελβετός διεθνής μεσοεπιθετικός στο 80ό λεπτό έκανε και το 3-1 με εξαιρετικό σουτ και τη βοήθεια κόντρας, καθώς έστειλε ξανά τον Ισπανό γκολκίπερ των φιλοξενούμενων να μαζέψει την μπάλα από τα δίχτυα της εστίας του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ