PREMIER LEAGUE

Λίβερπουλ - Νιούκαστλ 3-1: Ασταμάτητη με σούπερ Μανέ και Φιρμίνο

Liverpool's Sadio Mane, left, celebrates with Liverpool's Roberto Firmino, center, and Liverpool's Mohamed Salah, right, after scoring his sides second goal during the English Premier League soccer match between Liverpool and Newcastle at Anfield stadium in Liverpool, England, Saturday, Sept. 14, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Liverpool's Sadio Mane, left, celebrates with Liverpool's Roberto Firmino, center, and Liverpool's Mohamed Salah, right, after scoring his sides second goal during the English Premier League soccer match between Liverpool and Newcastle at Anfield stadium in Liverpool, England, Saturday, Sept. 14, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Η Λίβερπουλ έκανε το 5Χ5 στην φετινή Premier League, νικώντας 3-1 στο Άνφιλντ την αξιόμαχη Νιούκαστλ, η οποία μάλιστα προηγήθηκε. Δυο γκολ ο Μανέ, ένα ο Σαλάχ, απολαυστικός ο Φιρμίνο.

Τι και αν έμεινε νωρίς πίσω στο σκορ χάρη σε υπέροχο γκολ του Βίλεμς μόλις στο 7ο λεπτό με υπέροχο δεξί σουτ. Τι και αν δεν έβγαλε μάτια με την απόδοσή της, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, η Λίβερπουλ κατάφερε να πανηγυρίσει ένα ακόμη τρίποντο και να κάνει το 5Χ5 στην φετινή Premier League.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ πέτυχε τρία γκολ απέναντι στη Νιούκαστλ, επιβλήθηκε 3-1 και έφτασε τους 15 βαθμούς, αφήνοντας τις "καρακάξες" στους τέσσερις. Πλέον, στρέφει το βλέμμα της στην πρώτη αγωνιστική της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει στο Σαν Πάολο τη Νάπολι του Κάρλο Αντσελότι.

Ο Μανέ στο 28' ισοφάρισε σε 1-1 με εξαιρετικό δεξί πλασέ, για να έρθει στο 40' ο εκπληκτικός Φιρμίνο (είχε μπει στο 37' αντί του τραυματία Οριγκί) να κάνει την κάθετη στον Μανέ και εκείνος να διαμορφώνει το 2-1 με πλασέ σε άδειο τέρμα μετά και τη λάθος έξοδο του Ντουμπράβκα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι ήταν ορεξάτοι, είχαν το μομέντουμ, πίεσαν για το τρίτο γκολ και το πέτυχαν στο 72'. Ένα τέρμα χάρμα ιδέσθαι, όταν ο Φιρμίνο έκανε εκπληκτικό τακουνάκι για τον Σαλάχ και εκείνος με αριστερό πλασέ έκανε το 3-1, που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Βραζιλιάνος έκανε και δεύτερο τακουνάκι-ασίστ λίγα λεπτά μετά για τον Σαλάχ, με τον Άρνολντ να μπαίνει στη φάση, να πλασάρει και τον Ντουμπράβκα να αποκρούει. Το τελικό σφύριγμα του Μάρινερ (δεν έδωσε και ένα πέναλτι στον Βαϊνάλντουμ στο πρώτο ημίχρονο) βρήκε τους κόκκινους να φτάνουν στο πέμπτο σερί τρίποντο, παραμένοντας στην κορυφή!

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα:

- Πιστεύεις ότι είσαι ο καλύτερος προπονητής; Ήρθε η ώρα να το αποδείξεις στo Fantasy Champions League τουρνουά του Stoiximan.gr

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ