PREMIER LEAGUE

Λίβερπουλ - Σίτι: Ο Σαλάχ εκτέλεσε με κεφαλιά τους "πολίτες"

Liverpool's Mohamed Salah, right, celebrates after scoring his side's second goal during the English Premier League soccer match between Liverpool and Manchester City at Anfield stadium in Liverpool, England, Sunday, Nov. 10, 2019. (AP Photo/Jon Super)
Liverpool's Mohamed Salah, right, celebrates after scoring his side's second goal during the English Premier League soccer match between Liverpool and Manchester City at Anfield stadium in Liverpool, England, Sunday, Nov. 10, 2019. (AP Photo/Jon Super) AP PHOTO/JON SUPER

Η Λίβερπουλ μπήκε αφιονισμένη στο ντέρμπι κορυφής με την Μάντσεστερ Σίτι και στο 13ο λεπτό έκανε δύο τα τέρματά της, με τον Σαλάχ να νικάει τον Μπράβο με καρφωτή κεφαλιά (VIDEO).

Το ντέρμπι κορυφής μεταξύ της Λίβερπουλ και της Μάντσεστερ Σίτι πήρε φωτιά με το καλημέρα καθώς πριν συμπληρωθεί ένα τέταρτο αγώνα σημειώθηκαν δύο γκολ και μάλιστα από πλευράς γηπεδούχων.

Ο Φαμπίνιο άνοιξε το σκορ για τους κόκκινους με σουτ-φωτοβολίδα στο 6' ενώ την ώρα που η Σίτι προσπαθούσε να κερδίσει μέτρα στο γήπεδο και να φτάσει στην ισοφάριση, η Λίβερπουλ ξεδίπλωσε ταχύτατη κόντρα και έφτασε στην επίτευξη δεύτερου γκολ.

Ο Αλεξάντερ-Άρνολντ άλλαξε παιχνίδι με τον Ρόμπερτσον και ο αριστερός μπακ της ομάδας του Κλοπ προωθήθηκε εξαιρετικά, για να βγάλει φαλτσαριστή σέντρα και τον Σαλάχ να στέλνει τη μπάλα με καρφωτή κεφαλιά στη δεξιά γωνία της εστίας του Κλαούντιο Μπράβο αφού αυτή είχε πρώτα αναπηδήσει στο χορτάρι.

Δεύτερη τελική προσπάθεια για την Λίβερπουλ στο ντέρμπι και δεύτερο γκολ!

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ