PREMIER LEAGUE

Μ.Γιουνάιτεντ - Άστον Βίλα 0-1: Ο Γκρίλις άφησε άγαλμα τον Ντε Χέα

Manchester United's Andreas Pereira, left, battles for the ball with Aston Villa's Jack Grealish during the English Premier League soccer match at Old Trafford, Manchester, England, Sunday Dec. 1, 2019. (Martin Rickett/PA via AP)
Manchester United's Andreas Pereira, left, battles for the ball with Aston Villa's Jack Grealish during the English Premier League soccer match at Old Trafford, Manchester, England, Sunday Dec. 1, 2019. (Martin Rickett/PA via AP) MARTIN RICKETT/PA VIA AP

Η Άστον Βίλα άνοιξε το σκορ στο 11ο λεπτό του αγώνα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ, χάρη σε μία απίστευτη έμπνευση του Τζακ Γκρίλις που άφησε στήλη άλατος τον Νταβίντ Ντε Χέα.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπήκε στην αναμέτρηση με την Βίλα με στόχο ένα νικηφόρο αποτέλεσμα για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις μετά την εκτός έδρας ισοπαλία 3-3 με την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και την εκτός έδρας ήττα με 2-1 από την Αστάνα (με ανατροπή) μεσοβδόμαδα, όμως η αρχή του αγώνα της επεφύλαξε μία δυσάρεστη έκπληξη.

Και αυτό γιατί η Άστον Βίλα ήταν εκείνη άρχισε καλύτερα στο ματς στο πρώτο 10λεπτο και μόλις στο 11' κατάφερε να ανοίξει το σκορ με ένα αριστουργηματικό γκολ, από τα πιο ωραία που έχουμε δει αυτό το Σαββατοκύριακο στα γήπεδα του εξωτερικού.

Δράστης ο Τζακ Γκρίλις, με τον αρχηγό των βίλανς να γίνεται κάτοχος της μπάλας από θέση αριστερά μέσα στην περιοχή της Γιουνάιτεντ και να την φέρνει στο δεξί του πόδι παρά την πίεση του Περέιρα, για να τη στείλει στο αριστερό παράθυρο της εστίας της Γιουνάιτεντ αφήνοντας κεραυνοβολημένο τον Ντε Χέα που έμεινε καρφωμένος στο έδαφος.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ