PREMIER LEAGUE

Μάντσεστερ Σίτι - Γουότφορντ 3-1: Με σόου του Στέρλινγκ στο +4 οι "πολίτες"

Manchester City's Raheem Sterling, center, celebrates scoring during the English Premier League soccer match between Manchester City and Watford at the Etihad Stadium, Manchester, England, Saturday March 9, 2019. (Martin Rickett/PA via AP)
Manchester City's Raheem Sterling, center, celebrates scoring during the English Premier League soccer match between Manchester City and Watford at the Etihad Stadium, Manchester, England, Saturday March 9, 2019. (Martin Rickett/PA via AP) MARTIN RICKETT/PA VIA AP

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ πέτυχε χατ-τρικ μέσα σε 13 λεπτά και 12 δευτερόλεπτα και οδήγησε την Μάντσεστερ Σίτι σε νίκη με 3-1 επί της Γουότφορντ που την έστειλε στο +4 έναντι της Λίβερπουλ (VIDEOS).

Στο ίδιο έργο θεατές! Όπως και στα δύο προηγούμενα παιχνίδια πρωταθλήματος απέναντι σε Γουέστ Χαμ και Μπόρνμουθ, έτσι και σε αυτό απέναντι στην Γουότφορντ η Μάντσεστερ Σίτι έμεινε στο 0-0 στο πρώτο 45λεπτο, όμως στο δεύτερο ημίχρονο βρήκε αυτό που ζητούσε.

Δεν έμεινε μάλιστα μόνο σε ένα γκολ, όπως στα άλλα ματς, αλλά σημείωσε τρία, με τον Ραχίμ Στέρλινγκ να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα, με το χατ-τρικ που σημείωσε μέσα σε 13 λεπτά και 12 δευτερόλεπτα!

Το πρώτο ημίχρονο βρήκε τους "πολίτες" να ασφυκτιούν από την εξαιρετική άμυνα της ομάδας του Χάβι Γκράθια και να έχουν μόνο δύο καλές ευκαιρίες με τους Νταβίντ Σίλβα (8') και Αγκουέρο (29), όμως με το.. καλημέρα του δευτέρου ημιχρόνου ήρθε το πολυπόθητο γκολ που έδιωξε το άγχος και την πίεση που είχε φωλιάσει στο "Ετιχάντ".

Δράστης ο Στέρλινγκ με πλασέ μέσα από την περιοχή, σε μία φάση πάντως που σήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από πλευράς Γουότφορντ, με το τηλεοπτικό ριπλέι να δείχνει πως ο Αγκουέρο που τον τροφοδότησε ήταν σε θέση οφσάιντ (ο βοηθός σήκωσε το σημαιάκι και το υπέδειξε, με τον διαιτητή όμως να "παίρνει πάνω του" τη φάση).

Με το γκολ αυτό να απελευθερώνει την πρωταθλήτρια και να υποχρεώνει τις "σφήκες" να ανοιχτούν λίγο, ήρθαν και τα άλλα δύο μέσα σε πολύ λίγη ώρα. Στο 50' ο Στέρλινγκ έκανε το 2-0 όντας αμαρκάριστος μέσα στη μικρή περιοχή ύστερα από ασίστ του Μαχρέζ ενώ στο 59' δέχτηκε την κάθετη πάσα του Νταβίντ Σίλβα, απέφυγε και τους δύο κεντρικούς αμυντικούς της Γουόφορντ και νίκησε με σκαφτό πλασέ τον Φόστερ.

Το μόνο που κατάφερε η Γουότφορντ από εκεί και πέρα ήταν να πετύχει το γκολ της τιμής στο 66', με τον Ντεουλοφέου να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Έντερσον με πλασέ μόλις 17 δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στο ματς (με την ασίστ να ανήκει στον Ντίνι που μπήκε και αυτός στο ίδιο λεπτό στο χορτάρι μαζί με τον Ισπανό).

Το φινάλε βρήκε την Σίτι να πανηγυρίζει την έκτη διαδοχική νίκη της στο πρωτάθλημα με την υπογραφή του Στέρλινγκ (έφτασε τα 15 γκολ στη φετινή Premier League) και να βρίσκεται πλέον στο +4 από την Λίβερπουλ, που καλείται να "απαντήσει" υποδεχόμενη την Μπέρνλι το μεσημέρι της Κυριακής.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Έντερσον, Γουόκερ, Κομπανί, Οταμέντι, Ζιντσέσνκο, Γκιουντογκάν, Νταβίντ Σίλβα, Μαχρέζ (90' Φόντεν), Στέρλινγκ (65' Σανέ), Μπερνάντο Σίλβα, Αγκουέρο (80' Γκαμπριέλ Ζεζούς)

ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ: Φόστερ, Γιάνμαατ, Μπρίτος (82' Κάθκαρτ), Καμπασέλε, Μασίνα, Φεμένια (66' Ντεουλοφέου), Κλέβερλι, Καπουέ, Ντουκουρέ, Σαξές (66' Ντίνι), Γκρέι

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ 3-1 (HIGHLIGHTS)

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ PREMIER LEAGUE

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 30ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Σάββατο 9 Μαρτίου

Κρίσταλ Πάλας - Μπράιτον 1-2 (50' πεν. Μιλιβόγεβιτς / 19' Μάρεϊ, 74' Νόκαερτ)

Κάρντιφ - Γουέστ Χαμ 2-0 (4' Χόιλετ, 52' Καμαράσα)

Χάντερσφιλντ - Μπόρνμουθ 0-2 (20' Γουίλσον, 67' Φρέιζερ)

Λέστερ - Φούλαμ 3-1 (21' Τίλεμανς, 78' 86' Βάρντι / 51' Αγίτε)

Νιούκαστλ - Έβερτον 3-2 (65' Ροντόν, 81' 84' Πέρεθ / 18' Κάλβερτ-Λιούιν, 32' Ρισάρλιζον)

Σαουθάμπτον - Τότεναμ 2-1 (76' Βάλερι, 81' Γουόρντ-Πρόουζ / 26' Κέιν)

Μάντσεστερ Σίτι - Γουότφορντ 3-1 (46' 50' 59' / 66' Ντεουλοφέου)

Κυριακή 10 Μαρτίου

Λίβερπουλ - Μπέρνλι (14:00)

Τσέλσι - Γουλβς (16:05)

Άρσεναλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (18:30)

Photo Credits: Martin Rickett/PA via AP

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ