PREMIER LEAGUE

Μάντσεστερ Σίτι - Σέφιλντ 2-0: Νίκη χωρίς να εντυπωσιάσει

Manchester City players celebrate after Manchester City's Sergio Aguero, second right, scored his side's opening goal during the English Premier League soccer match between Manchester City and Sheffield United at Etihad stadium in Manchester, England, Sunday, Dec. 29, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester City players celebrate after Manchester City's Sergio Aguero, second right, scored his side's opening goal during the English Premier League soccer match between Manchester City and Sheffield United at Etihad stadium in Manchester, England, Sunday, Dec. 29, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Η Μάντσεστερ χωρίς να εντυπωσιάσει επικράτησε 2-0 της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, έκλεισε με νίκη το 2019 και υποχρέωσε τις λεπίδες στην πρώτη τους εκτός έδρας ήττα στη σεζόν. (VIDEO)

Μετά την ήττα από τη Γουλβς, ο Πεπ Γκουαρδιόλα παραδέχθηκε ότι δεν είναι ρεαλιστικό η Μάντσεστερ Σίτι να συζητά αυτή τη στιγμή για πιθανότητα υπεράσπισης του τίτλου πρωταθλήματος στην Αγγλία.

Η Λίβερπουλ νίκησε δύσκολα τους λύκους και διατήρησε τη διαφορά (14 βαθμοί), επιβεβαιώνοντας τη διαπίστωση του Καταλανού προπονητή των πολιτών. Η ομάδα του Μάντσεστερ επέστρεψε στις νίκες, έκλεισε θετικά το 2019 και υποχρέωσε τις λεπίδες στην πρώτη τους ήττα μακριά από το Σέφιλντ την τρέχουσα σεζόν.

Μπορεί να έφθασε στο ζητούμενο η Σίτι, αλλά το έκανε και πάλι δίχως να εντυπωσιάσει. Πέταξε στον κάλαθο των αχρήστων το πρώτο ημίχρονο. Δεν έκανε ούτε μία ευκαιρία, αντίθετα παραλίγο να δεχθεί το γκολ από τον Μουσέ, ο οποίος είδε και άλλο γκολ που πέτυχε σωστά ν' ακυρώνεται καθώς ξεκίνησε από θέση οφσάιντ.

Η Μάντσεστερ Σίτι άνοιξε το σκορ με τον Σέρχιο Αγκουέρο, ο οποίος δέχθηκε την ασίστ από τον Ντε Μπράινε και με ωραίο τελείωμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν, αλλά η μπάλα δεν βρήκε στο πόδι του διαιτητή Κάβαναχ (βρήκε σε παίκτη της Σέφιλντ) και μετά από έλεγχο της φάσης με VAR σωστά μέτρησε.

Οι πολίτες τελείωσαν το ματς στο 82ο λεπτό με τον Βέλγο να εκμεταλλεύεται την εξαιρετική μεταβίβαση του Μάχρεζ και με ωραία κίνηση και εκτέλεση να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Η Γιουνάιτεντ έχασε ευκαιρία να μειώσει, αλλά η προβολή του Σαρπ σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας που υπερασπίστηκε ο Μπράβο.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 10ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Σάββατο 28 Δεκεμβρίου

Μπράιτον - Μπόρνμουθ 2-0 (3' Αλιρέζα, 79' Μόουι)

Γουότφορντ - Άστον Βίλα 3-0 (43', 64' πεν.Ντίνι,71' Σαρ)

Νιούκαστλ - Έβερτον 1-2 (56'Σαρ/ 13', 64'Κάλβερτ-Λιούιν)

Σαουθάμπτον - Κρίσταλ Πάλας 1-1 (75'Ίνγκς/ 50'Τόμκινς)

Γουέστ Χαμ - Λέστερ 1-2 (45' Φορνάλς / 40' Ιχεανάτσο, 56' Γκρέι)

Νόριτς - Τότεναμ 2-2 (18' Βράντσιτς, 61' Οριέ / 55' Έρικσεν, 81' πεν. Κέιν)

Μπέρνλι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-2 (44' Μαρσιάλ, 90'+5' Ράσφορντ)

Κυριακή 29 Δεκεμβρίου

Άρσεναλ - Τσέλσι 1-2 (13' Ομπαμεγιάνγκ / 83' Ζορζίνιο, 87' Άμπραχαμ)

Λίβερπουλ - Γουλβς 1-0 (42' Μανέ)

Μάντσεστερ Σίτι - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 2-0 (52' Αγκουέρο, 83' Ντε Μπράινε)

H ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ PREMIER LEAGUE

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Premier League: Ο Κάλβερτ-Λιούιν οδηγεί την Έβερτον του Αντσελότι
Premier League: Κόλλησε στο Νόριτς η Τότεναμ, μόνη δεύτερη η Λέστερ
Μπέρνλι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-2: Πεντάδα με Μαρσιάλ, Ράσφορντ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ