PREMIER LEAGUE

Μιραλάς: Επιστρέφει στο βελγικό πρωτάθλημα

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο 31χρονος Βέλγος πρώην μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού, Κέβιν Μιραλάς, θα επιστρέψει στο πρωτάθλημα της χώρας του για οικογενειακούς λόγους. Άντερλεχτ, Σταντάρ και... Αντβέρπ τον διεκδικούν.

Πέρασαν δεκαπέντε χρόνια από το 2004, όταν ο Κέβιν Μιραλάς άφηνε τη Λιέγη και τη Σταντάρ.

Έκτοτε πέρασε από Λιλ, Σεντ-Ετιέν, Ολυμπιακό, Έβερτον και Φιορεντίνα. Στην ομάδα του Λίβερπουλ ανήκει ακόμη, μάλιστα, ενώ τη φανέλα των ερυθρόλευκων φόρεσε για δύο διαφορετικές σεζόν (2010-2012 και 2018).

Ο 31χρονος Βέλγος μεσοεπιθετικός ετοιμάζεται να επιστρέψει στο πρωτάθλημα της πατρίδας του. Ο Μιραλάς έχει λάβει την απόφαση αυτή σύμφωνα με τη Het Nieuwsblad για οικογενειακούς λόγους, για να είναι κοντά στο σπίτι του.

Τρεις ομάδες τον διεκδικούν. Είναι η Άντερλεχτ, ομάδα στην οποία ανήκει ο κιτρινόμαυρος Όκγνιεν Βράνιες και από τη νέα σεζόν θα έχει παίκτη-προπονητή τον συμπατριώτη του και πρώην συμπαίκτη του στην εθνική, Βενσάν Κομπανί.

Είναι και η Σταντάρ Λιέγης, η οποία ετοιμάζεται ν' αποκτήσει τον 28χρονο Μαροκινό εξτρέμ του ΠΑΟΚ, Ομάρ Ελ Καντουρί. Οι Βέλγοι βάζουν στο κόλπο και την Αντβέρπ, από την οποία η ΑΕΚ απέκτησε το Σάββατο (22/6) τον Νταβίντ Σιμάο.

Σε κάθε περίπτωση η Έβερτον εκτιμάται ότι δεν θα σταθεί εμπόδιο στην επιθυμία του Βέλγου για επαναπατρισμό.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ