PREMIER LEAGUE

Μπόρνμουθ - Σίτι 1-3: Όταν γκαζώσει δεν έχει αντίπαλο

Manchester City's Sergio Aguero celebrates after scoring his side's second goal during the English Premier League soccer match between Manchester City and Tottenham Hotspur at Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Aug. 17, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester City's Sergio Aguero celebrates after scoring his side's second goal during the English Premier League soccer match between Manchester City and Tottenham Hotspur at Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Aug. 17, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Η Μάντσεστερ Σίτι τα χρειάστηκε στην έδρα της Μπόρνμουθ, αλλά με τους "δαιμονισμένους" Αγκουέρο και Στέρλινγκ νίκησε με 3-1. Γκολάρα ο Χάρι Γουίλσον με απευθείας εκτέλεση φάουλ (VIDEO).

Εννιά στα εννιά για την Μάντσεστερ Σίτι με αντίπαλο της Μπόρνμουθ. Οι ποδοσφαιριστές του Πεπ Γκουαρδιόλα, παρότι είχαν κενά στο παιχνίδι τους, όταν αποφασίσουν να παίξουν τους συνδυασμούς τους και να μπουν στην αντίπαλη περιοχή δεν έχουν αντίπαλο.

Οι πρωταθλητές Αγγλίας νίκησαν με 3-1 τα "Κεράσια" και κυνηγούν την Λίβερπουλ που βρίσκεται στην κορυφή της Premier League με διαφορά δύο βαθμών στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Δύο γκολ σκόραρε ο Κουν Αγκουέρο, ένα ο Ραχίμ Στέρλινγκ, ενώ προσωρινά για τους γηπεδούχους μείωσε ο Χάρι Γουίλσον με τρομερή εκτέλεση φάουλ.

ΣΤΟ ΡΕΛΑΝΤΙ, ΑΛΛΑ...

Η Μάντσεστερ Σίτι άρχισε εξαιρετικά στο πρώτο ημίχρονο και πίεσε non stop την γηπεδούχο Μπόρνμουθ. Οι ποδοσφαιριστές του Πεπ Γκουαρδιόλα κυριαρχούσαν στον αγωνιστικό χώρο και βρήκαν ουσία στο παιχνίδι τους στο 15ο λεπτό με τον συνήθη ύποπτο, Κουν Αγκουέρο.

Ο Αργεντινός από ασίστ του Ντε Μπράινε (για σουτ πήγαινε ο Βέλγος) έγινε αποδέκτης της μπάλας και με ιδανικό πλάσε με το αριστερό νίκησε τον αντίπαλο γκολκίπερ για το 1-0:

Στη συνέχεια η Σίτι βρήκε και δεύτερο γκολ από τον έτερο "κίλερ" της ομάδας, Ραχίμ Στέρλινγκ. Ο Άγγλος σταρ που ήταν... αόρατος στο ματς μέχρι το 42' τρύπωσε στην περιοχή της Μπόρνμουθ και σκόραρε το πέμπτο του γκολ στην Premier League για το 2-0:

Η Σίτι ενώ έμοιαζε να το πηγαίνει στο ρελαντί στο ματς, ωστόσο η παγωμάρα ήρθε μέσω... Λίβερπουλ. Ο δανεικός από τους "Κόκκινους", Χάρι Γουίλσον στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου τίναξε με απευθείας εκτέλεση φάουλ τα δίχτυα του Έντερσον για το 2-1. Αυτό ήταν το δεύτερο συνεχόμενο γκολ του Γουίλσον με χτύπημα φάουλ:

Βέβαια, τα πάντα επισκιάστηκαν στο πρώτο ημίχρονο από τον άσχημο τραυματισμό του Τσάρλι Ντάνιελς. Ο παίκτης της Μπόρνμουθ υπάρχουν φόβοι πως υπέστη ρήξη χιαστού. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο σκόρερ Γουίλσον πήρε τη θέση του Ντάνιελς και σκόραρε.

ΔΕΝ "ΜΑΣΗΣΕ" Η ΣΙΤΙ ΑΠΟ ΤΟ VAR

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με την Μπόρνμουθ να πιέζει δυναμικά για το 2-2. Αλλά όταν δίνεις χώρους στην Σίτι και τους επιθετικούς της παίζεις με τη φλόγα και θα καείς. Στο 60', λοιπόν, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν στην αντίπαλη περιοχή και ο Μπερνάρντο Σίλβα έπεσε. Ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το ματς, ενώ από το VAR φάνηκε ότι υπάρχει παράβαση:

Ωστόσο, η πρωταθλήτρια Αγγλίας δεν κάμφθηκε από την απόφαση του ρέφερι και στο 64' απλά και ωραία έκανε το 3-1. Πώς; Με τον γνωστό τρόπο. Οι "Πολίτες" άλλαξαν τη μπάλα σαν σε fast forward και ο Κουν Αγκουέρο, όπως πάντα βρέθηκε στο σωστό σημείο και με πλασέ έγραψε το 3-1 στο 64' με το δεύτερο προσωπικό του γκολ:

Πλέον, η Σίτι υπολείπεται ένα βαθμό της Λίβερπουλ από την κορυφή της Premier League και την τέταρτη αγωνιστική θα υποδεχθεί την Μπράιτον στο γήπεδό της.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ:

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ