PREMIER LEAGUE

Μπράιτον - Λίβερπουλ: Ο Τροσάρ εκτέλεσε με άπιαστο σουτ τον Άλισον

Liverpool's goalkeeper Alisson is airborne as he fails to stop a goal from Brighton's Leandro Trossard during the English Premier League soccer match between Brighton and Liverpool at Falmer Stadium in Brighton, England, Wednesday, July 8, 2020. (AP Photo/Paul Childs,Pool)
Liverpool's goalkeeper Alisson is airborne as he fails to stop a goal from Brighton's Leandro Trossard during the English Premier League soccer match between Brighton and Liverpool at Falmer Stadium in Brighton, England, Wednesday, July 8, 2020. (AP Photo/Paul Childs,Pool) AP PHOTO/PAUL CHILDS,POOL

Η Μπράιτον δεν παράτησε το ματς κόντρα στην Λίβερπουλ παρά την εντυπωσιακή εκκίνηση των κόκκινων και κατάφερε στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου να μειώσει το σκορ με ένα θεαματικό γκολ του Τροσάρ (VIDEO).

Η Λίβερπουλ προηγήθηκε 2-0 της Μπράιτον με τα γκολ των Σαλάχ (6') και Χέντερσον (8') όμως δεν μπόρεσε να καθαρίσει το ματς, με τους γηπεδούχους όχι μόνο να προβάλλουν αντίσταση στη συνέχεια αλλά να παρουσιάζουν καλύτερη εικόνα σε σύγκριση με τους πρωταθλητές από τη στιγμή που βρέθηκαν πίσω στο σκορ.

Μάλιστα, στο 45' επιβραβεύτηκαν για την καλή εικόνα τους καθώς βρήκαν δίχτυα: ο Λάμπτεϊ βγήκε από τα δεξιά, με τους Γουίλιαμς και Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν να μην κλείνουν σωστά το χώρο, και έβγαλε καλοζυγισμένη σέντρα, με τον Τροσάρ να πιάνει άπιαστο δεξί σουτ στην κίνηση στην καρδιά της άμυνας της Λίβερπουλ και να εκτελεί τον Άλισον για το 1-2.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ