PREMIER LEAGUE

Νιούκαστλ: Δεν συνεχίζει στον πάγκο ο Ράφα Μπενίτεθ

Newcastle United manager Rafael Benitez, left, greets Manchester City manager Pep Guardiola during their English Premier League soccer match at St James' Park, Newcastle, England, Wednesday, Dec. 27, 2017. (Owen Humphreys/PA via AP)
Newcastle United manager Rafael Benitez, left, greets Manchester City manager Pep Guardiola during their English Premier League soccer match at St James' Park, Newcastle, England, Wednesday, Dec. 27, 2017. (Owen Humphreys/PA via AP) OWEN HUMPHREYS/PA VIA AP

Όπως ανακοίνωσε και επίσημα η Νιουκάστλ ο Ράφα Μπενίτεθ, του οποίου το συμβόλαιο λήγει στις 30 Ιουνίου, δεν θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας την επόμενη σεζόν.

Παρελθόν από την ομάδα της Νιουκάστλ μετά από τρία χρόνια θα αποτελέσει ο Ράφα Μπενίτεθ στις 30 Ιουνίου, ημέρα που ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του, καθώς ο Ισπανός δεν δέχτηκε να ανανεώσει το συμβόλαιο του.

Ο αγγλικός σύλλογος έκανε γνωστό και επίσημα τη Δευτέρα πως η συνεργασία των δυο πλευρών δεν θα συνεχιστεί τη νέα σεζόν και μάλιστα εξέφρασαν την απογοήτευση τους για τη στάση του καθώς αν και του έκαναν αρκετές προτάσεις ο Ισπανός τις απέρριψε όλες.

Η ανακοίνωση της Νιουκάστλ αναφέρει:

"Με απογοήτευση αναφέρουμε πως ο προπονητής Ράφα Μπενίτεθ θα αποχωρήσει από τη Νιουκάστλ με τη λήξη του συμβολαίου του στις 30 Ιουνίου. Δουλέψαμε σκληρά πάνω στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του για αρκετό χρόνο αλλά δεν καταφέραμε να φτάσουμε σε μια συμφωνία με τους εκπροσώπους του. Το τεχνικό επιτελείο του Μπενίτεθ επίσης θα φύγουν από την ομάδα στις 30 Ιουνίου.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Ράφα και τους συνεργάτες του για τις προσπάθειες τους τα τρία τελευταία χρόνια και τη συνεισφορά τους σε ότι έχουμε καταφέρει. Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους οπαδούς μας, τους παίκτες και το προσωπικό για την κατανόηση γύρω από περίοδο αβεβαιότητας. Η διαδικασία για να βρούμε τον διάδοχο ξεκινάει".

Πλέον η Νιουκάστλ είναι σε αναζήτηση νέου προπονητή ενώ για τον Μπενίτεθ υπάρχουν ήδη δημοσιεύματα που τον θέλουν να είναι κοντά σε ομάδα της Κίνας.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ