PREMIER LEAGUE

Νιουκάστλ: Οι Σαουδάραβες αποσύρουν το ενδιαφέρον για εξαγορά του συλλόγου

Newcastle's Jetro Willems celebrates with teammates after scoring his sides first goal during the English Premier League soccer match between Liverpool and Newcastle at Anfield stadium in Liverpool, England, Saturday, Sept. 14, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Newcastle's Jetro Willems celebrates with teammates after scoring his sides first goal during the English Premier League soccer match between Liverpool and Newcastle at Anfield stadium in Liverpool, England, Saturday, Sept. 14, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Οι Σαουδάραβες που εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους για την εξαγορά της Νιουκαστλ, απέσυραν την πρόταση τους με κάθε επισημότητα, μέσω επίσημης ανακοίνωσης τους.

Οι Σαουδάραβες αποσύρουν το ενδιαφέρον τους για την εξαγορά της Νιούκαστλ από τον Μάικ Άσλεϊ, έναντι 300 εκατομμυρίων ευρώ. Θυμίζουμε ότι το Fund που θα επένδυε στις "Καρακάξες" είχε πρόβλημα, λογω του τηλεοπτικού δικτύου "BeIN Sports" το οποίο έχει τα δικαιώματα της Premier League στο Κατάρ.

Ο ιδιοκτήτης του καναλιού ζήτησε από την Premier League να μην εγκρίνει την εξαγορά της Νιούκαστλ από το Fund, μέλος του οποίου ήταν ο πρίγκιπας Mohammad Bin Salman. Ο λόγος είναι γιατί το βασίλειο εμπλέκεται παρανόμως στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο της χώρας.

Η επίσημη ανακοίνωση του Fund αναφέρει μεταξύ άλλων:

"Με βαθιά εκτίμηση στην κοινότητα της Νιουκάστλ, και την σημασία του ποδοσφαιρικού συλλόγου σε αυτή, αποφασίσαμε να αποσύρουμε το ενδιαφέρον μας στην απόκτηση της Νιουκάστλ. Το κάνουμε με λύπη, καθώς ήμασταν χαρούμενοι και πλήρως αποφασισμένοι να επενδύσουμε στην θαυμάσια πόλη της Νιουκάστλ και πιστεύουμε ότι θα μπορούσαμε να επιστρέφαμε τον σύλλογο στην θέση της ιστορίας του, της παράδοσης και της αξίας των φιλάθλων. Όπως συχνά συμβαίνει με τις προτεινόμενες επενδύσεις σε αβέβαιες περιόδους, ο χρόνος από μόνος του έγινε εχθρός συναλλαγής, ιδιαίτερα κατά την διάρκεια της δύσκολης φάσης".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ