PREMIER LEAGUE

Νούνο Εσπίριτο για Ποντένσε: "Ήρθε καθυστερημένα, όλοι το γνωρίζουν"

Νούνο Εσπίριτο για Ποντένσε: "Ήρθε καθυστερημένα, όλοι το γνωρίζουν"

Ο Ντανιέλ Ποντένσε εντυπωσίασε στη Γουλβς στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στην Premier League και ο Νούνο Εσπίριτο κλήθηκε να εξηγήσει γιατί τόσο καιρό δεν τον χρησιμοποιούσε.

Μέχρι και πριν από τον αγώνα με την Έβερτον, ο Ντανιέλ Ποντένσε είχε παίξει 150 λεπτά με τη Γουλβς. Την Κυριακή (12/7) ήταν βασικός στο 3-0 κόντρα στην Έβερτον για την Premier League και εντυπωσίασε τόσο, που αργότερα ο προπονητής του, Νούνο Εσπίριτο, κλήθηκε να εξηγήσει γιατί τόσο καιρό δεν τον χρησιμοποιούσε τόσο πολύ.

Ο Πορτογάλος προπονητής ανέφερε για τον πρώην εξτρέμ του Ολυμπιακού: " Νομίζω ότι έπαιξε καλά. Ο Ντανιέλ έχει το ταλέντο και την ποιότητα. Κάποιες φορές πρέπει να είναι περισσότερο μέσα στη δυναμική της ομάδας, να την αναγνωρίσει καλύτερα και είναι κάτι που πιστεύουμε ότι μπορούμε να βελτιώσουμε. Σήμερα βοήθησε την ομάδα. Ήρθε καθυστερημένα, όλοι το γνωρίζουν.

Έπαιρνε τις ευκαιρίες του και ετοιμαζόταν. Δεν είναι η πρώτη φορά που αγωνίστηκε. Αυτό είναι, το να προσπαθείς να χρησιμοποιείς τους παίκτες τη σωστή στιγμή, ώστε να τους εκμεταλλευτείς. Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνουμε στην ομάδα μας. Ξέρω ότι οι παίκτες καμιά φορά αναστατώνονται και δεν καταλαβαίνουν τις αποφάσεις μας. Είναι στο χέρι μας να τους δίνουμε κίνητρα, γιατί η ευκαιρία θα έρθει.

Τους χρειαζόμαστε όλους. Πρέπει να παίρνουμε τον καλύτερο από τον καθένα μέχρι το τέλος της σεζόν. Έχουμε αυτόν, τον Πέδρο, τον Ντιόγκο και τον Αντάμα που είναι εντελώς διαφορετικοί".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Γουλβς: Δένει τον Νούνο Εσπίριτο μέχρι το 2023
Τρελάθηκαν με Ποντένσε οι οπαδοί της Γουλβς
Γουλβς - Έβερτον 3-0: Επιστροφή στις νίκες με σόου Ποντένσε
Γουλβς - Έβερτον: Λίγα εκατοστά στέρησαν το πρώτο γκολ του Ποντένσε
Γουλβς - Έβερτον: Οι εντυπωσιακές προσπάθειες του Ποντένσε
TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ