PREMIER LEAGUE

O Βίκτορ Σάντσεθ φαβορί για αντί-Ρανιέρι στη Φούλαμ

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ×ÁÐÏÅË ÌÐÅÑ ÓÅÂÁ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / HAPOEL BEER SHEVA - OLYMPIAKOS
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ×ÁÐÏÅË ÌÐÅÑ ÓÅÂÁ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / HAPOEL BEER SHEVA - OLYMPIAKOS EUROKINISSI

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, Βίκτορ Σάντσεθ, είναι το φαβορί για να διαδεχθεί τον Κλάουντιο Ρανιέρι, ο οποίος μετρά ώρες στην τεχνική ηγεσία της Φούλαμ.

Η Φούλαμ δεν "σήκωσε κεφάλι" ούτε με τον Κλάουντιο Ρανιέρι, καθώς μετά από 26 ματς έχει συγκεντρώσει 17 βαθμούς και βρίσκεται στην προτελευταία (19η) θέση της βαθμολογίας της Premier League.

Σε περίπτωση που δεν πάρει βαθμό στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Γουέστ Χαμ (22/2, 21:45) για την 27η αγωνιστική της πρώτης κατηγορίας του αγγλικού πρωταθλήματος, ο 67χρονος Ιταλός προπονητής θ' απομακρυνθεί.

Ήδη η ομάδα του Λονδίνου έχει ξεκινήσει επαφές για την αντικατάσταση του πρώην ομοσπονδιακού τεχνικού της Εθνικής Ελλάδας. Σύμφωνα με την AS πρώτος στη κούρσα της διαδοχής είναι ο 42χρονος Ισπανός πρώην προπονητής του Ολυμπιακού (και πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού), Βίκτορ Σάντσεθ.

Ο Σάντσεθ κάθισε στον ερυθρόλευκο πάγκο μόλις δύο μήνες και το Νοέμβριο του 2016 ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Μπέτις, από την οποία αποχώρησε το Μάιο του 2017. Στην πατρίδα του είχε καθοδηγήσει τεχνικά και την Ντεπορτίβο.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ