Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Γουέστ Χαμ αποτελεί ο Ντέιβιντ Μόγιες, καθώς ο αγγλικός σύλλογος ανακοίνωσε την αποχώρηση του Σκωτσέζου προπονητή.

ADVERTISING

Παρελθόν από τη Γουέστ Χαμ αποτελεί ο Ντέιβιντ Μόγες, καθώς ο αγγλικός σύλλογος ανακοίνωσετην αποχώρηση του Σκωτσέζου προπονητή, μετά τη λήξη του συμβολαίου του.

Ο 55χρονος ανέλαβε στις 7 Νοεμβρίου τα "σφυριά" αντικαθιστώντας τον Σλάβεν Μπίλιτς και με την ομάδα να βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού. Η αποστολή του ήταν να κρατήσει τη Γουέστ Χαμ στην Premier League και τα κατάφερε, καθώς η ομάδα του Λονδίνου κατέλαβε την 13η θέση. Παρελθόν από τους Λονδρέζους αποτελούν και οι βοηθοί του, Άλαν Ιρβάιν, Στούαρτ Πιρς και Μπίλι ΜακΚίνλεϊ.

Ο Ντέιβιντ Σάλιβαν, εκ των προέδρων της Γουέστ Χαμ, ανέφερε πως "όταν ήρθαν ο Ντέιβιντ και το επιτελείο του, ήταν επιθυμία και των δύο πλευρών η προσοχή να είναι στραμμένη μόνο στους έξι μήνες έως το τέλος της σεζόν, σημείο στο οποίο θα λαμβανόταν μια απόφαση για το μέλλον. Έχοντας καταγράψει και αναλύσει την κατάσταση τώρα που η σεζόν έχει ολοκληρωθεί, αισθανόμαστε ότι είναι σωστό να κινηθούμε προς μια διαφορετική κατεύθυνση".

ADVERTISING

AP Photo/Rui Vieira, File