PREMIER LEAGUE

Premier League: Άσφαιρη η Γουλβς, νίκες για Σέφιλντ και Άρσεναλ

Wolverhampton Wanderers' Raul Jimenez shoots towards goal during the English Premier League soccer match between the Wolverhampton Wanderers and Brighton and Hove Albion, at Molineux, in Wolverhampton, England, Saturday March 7, 2020. (Nick Potts/PA via AP)
Wolverhampton Wanderers' Raul Jimenez shoots towards goal during the English Premier League soccer match between the Wolverhampton Wanderers and Brighton and Hove Albion, at Molineux, in Wolverhampton, England, Saturday March 7, 2020. (Nick Potts/PA via AP) NICK POTTS/PA VIA AP

Η Γουλβς έπαιξε κάτω από τα γνωστά της στάνταρντς και έμεινε στο 0-0 με την Μπράιτον, λίγες μέρες πριν την πρώτη μάχη με τον Ολυμπιακό στο Europa League. Στην 5η θέση μαζί με τους λύκους η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (VIDEOS).

Πέντε ημέρες πριν από το πρώτο της ραντεβού με τον Ολυμπιακό για τη φάση των "16" του Europa League, η Γουλβς είχε μία μεγάλη ευκαιρία να βρεθεί, έστω και προσωρινά, στην 4η θέση της Premier League, που δίνει εισιτήριο για το νέο Champions League, όμως δεν την εκμεταλλεύτηκε.

Απέναντι στην Μπράιτον που παλεύει με νύχια και με δόντια για την παραμονή, η ομάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο πέταξε στα σκουπίδια ένα ολόκληρο ημίχρονο, όπου δεν είχε ούτε μία τελική προσπάθεια στην αντίπαλη εστία, ενώ στο δεύτερο 45λεπτο ανέβασε μεν ρυθμό και ένταση ως έναν βαθμό, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για να πάρει το τρίποντο στο "Μολινό".

Η πρώτη καθαρή ευκαιρία για τους λύκους ήρθε στο 75' με τον Χιμένες (μπλόκαρε το σουτ του ο Ράιαν), σε μία φάση όπου είχε προσπαθήσει δευτερόλεπτα νωρίτερα να σκοράρει ο Ποντένσε (μπήκε αλλαγή στο 74') ενώ στο 90' ο Ντεντόνκερ έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι για να μείνει το δίκαιο 0-0 μέχρι το φινάλε.

Την ίδια ώρα, η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ δεν έπεφτε στην ίδια παγίδα με την Γουλβς, καθώς υπέταξε με 1-0 την ουραγό Νόριτς χάρη σε κεφαλιά του Σαρπ στο 36' και έπιασε τους λύκους στην 5η θέση, γεγονός που της επιτρέπει να εξακολουθεί να ονειρεύεται την έξοδο στην Ευρώπη αν και νεοφώτιστη.

Στο μίνι λονδρέζικο ντέρμπι, η Άρσεναλ νίκησε με 1-0 την Γουέστ Χαμ με γκολ του Λακαζέτ στο 78' (ο βοηθός διαιτητή σήκωσε το σημαιάκι για οφσάιντ αλλά το τέρμα κατακυρώθηκε μετά από χρήση VAR) και έμεινε ζωντανή στη μάχη της τετράδας, επεκτείνοντας παράλληλα σε οκτώ ματς το αήττητο σερί της στην Premier League (4 νίκες - 4 ισοπαλίες).

Μετά από το εκκωφαντικό 3-0 με το οποίο έσπασε το αήττητο της πρωτοπόρου Λίβερπουλ, η Νόριτς προσγειώθηκε στην αγγλική πρωτεύουσα όπου έχασε με 1-0 από την Κρίσταλ Πάλας με γκολ του Αγιού στο 28', ενώ με το ίδιο σκορ επιβλήθηκε η Νιούκαστλ στο "Σεντ Μέρις" της Σαουθάμπτον (έπαιζε από το 28' με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Τζενεπό με κόκκινη κάρτα), με την ομάδα του Στιβ Μπρους να λυτρώνεται στο 79' από τον Σεντ-Μαξιμίν.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 29ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Σάββατο 7 Μαρτίου

Λίβερπουλ - Μπόρνμουθ 2-1 (25' Σαλάχ, 33' Μανέ / Γουίλσον 9')

Άρσεναλ - Γουέστ Χαμ 1-0 (78' Λακαζέτ)

Κρίσταλ Πάλας - Γουότφορντ 1-0 (28' Αγιού)

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Νόριτς 1-0 (36' Σαρπ)

Σαουθάμπτον - Νιούκαστλ 0-1 (79'Σεντ-Μαξιμίν)

Γουλβς - Μπράιτον 0-0

Μπέρνλι - Τότεναμ (19:30)

Κυριακή 8 Μαρτίου

Τσέλσι - Έβερτον (16:00)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μάντσεστερ Σίτι (18:30)

Δευτέρα 9 Μαρτίου

Λέστερ - Άστον Βίλα (22:00)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ PREMIER LEAGUE:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Λίβερπουλ - Μπόρνμουθ 2-1: Επιστροφή στις νίκες με ανατροπή και κοντά στον τίτλο
TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ