PREMIER LEAGUE

Premier League: Φουλ για Ευρώπη η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

Sheffield United's Oliver McBurnie, second left, celebrates scoring his sides first goal of the game during the English Premier League soccer match between West Ham United and Sheffield United at Bramall Lane, Sheffield, England, Friday, Jan. 10, 2020. (Martin Rickett/PA via AP)
Sheffield United's Oliver McBurnie, second left, celebrates scoring his sides first goal of the game during the English Premier League soccer match between West Ham United and Sheffield United at Bramall Lane, Sheffield, England, Friday, Jan. 10, 2020. (Martin Rickett/PA via AP) AP

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ νίκησε 1-0 τη Γουέστ Χαμ με το γκολ του ΜακΜπέρνι την ημέρα που ο Κρις Γουίλντερ υπέγραψε νέο συμβόλαιο και δείχνει ότι δεν αστειεύεται, συνεχίζοντας ακάθετη την πορεία της προς τις ευρωπαϊκές θέσεις.

Την επομένη των Χριστουγέννων αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 εντός έδρας με τη Γουότφορντ. Ακολούθησαν οι μάχες με τα δυο "θηρία", οι οποίες ήταν εκ των προτέρων άνισες.

Δυο εκτός έδρας ήττες από Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ πέρα έως πέρα φυσιολογικές και εντός προγράμματος. Μπορεί να μην έχει θέλξει με το ποδόσφαιρο που παρουσιάζει, αλλά η πορεία της είναι πέρα έως πέρα εντυπωσιακή.

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ άφησε πίσω της τα τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα κι επέστρεψε στις νίκες. Υποδέχθηκε το βράδυ της Παρασκευής (10/1) τη Γουέστ Χαμ και έφθασε στη νίκη.

Με όπλο την άμυνα φυσικά αν και στο πρώτο ημίχρονο δεν υπήρχε καταγεγραμμένο σουτ στην εστία, μόλις τρίτο ματς της Premier League της τρέχουσας σεζόν που συμβαίνει αυτό.

Ένα γκολ έφθανε. Το πέτυχε ο ΜακΜπέρνι στο 53ο λεπτό. Οι λεπίδες ξεπέρασαν τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τότεναμ, Γουλβς (με ματς λιγότερο όλες) και σκαρφάλωσαν στην πέμπτη θέση.

Θεωρητικά έχουν πιθανότητες ακόμη και για τετράδα, όσο η Τσέλσι συνεχίζει να σκορπά βαθμούς από εδώ κι από εκεί. Πρώτη ήττα για τον Ντέιβιντ Μόγες στον πάγκο των σφυριών μετά από την πρεμιέρα με τεσσάρα επί της Μπόρνμουθ και το εύκολο πέρασμα από το Τζίλιγχαμ για το Κύπελλο.

Οκτώ φορές έχει δει απαραβίαστη την εστία του ο Ντιν Χέντερσον, όσες και ο Κάσπερ Σμάιχελ στη Λέστερ με τους δυο τους να βρίσκονται πρώτοι στη σχετική λίστα.

Μάλιστα αυτή η βραδιά ήταν το καλύτερο δώρο προς τον αρχιτέκτονα της ομάδας, Κρις Γουίλντερ, ο οποίος επέκτεινε τη συνεργασία του και θα μείνει στον πάγκο της ομάδας μέχρι το 2024!

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ