PREMIER LEAGUE

Premier League: Η Μπόρνμουθ άλωσε με Γουίλσον το Σαουθάμπτον

Bournemouth's Harry Wilson, second left, celebrates with teammates after scoring his side's opening goal during the English Premier League soccer match between Southampton and Bournemouth at St Mary's stadium in Southampton, England, Friday, Sept. 20, 2019. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Bournemouth's Harry Wilson, second left, celebrates with teammates after scoring his side's opening goal during the English Premier League soccer match between Southampton and Bournemouth at St Mary's stadium in Southampton, England, Friday, Sept. 20, 2019. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Η Μπόρνμουθ πέρασε από το Σεντ Μέρις επικρατώντας με 3-1 της Σαουθάμπτον χάρη σε γκολ των δυο Γουίλσον (Χάρι και Κάλουμ) στο ματς με το οποίο άνοιξε η αυλαία της έκτης αγωνιστικής της Premier League κι ανέβηκε στην τρίτη θέση.

H Σαουθάμπτον υποδέχθηκε την Μπόρνμουθ για την πρώτη χρονικά αναμέτρηση της έκτης αγωνιστικής της Premier League και γνώρισε την ήττα (1-3), μεγαλύτερη εντός έδρας την τρέχουσα σεζόν.

Οι άγιοι είχαν γνωρίσει την ήττα με 1-2 από τη Λίβερπουλ, είχαν κρατήσει στο 1-1 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά βρέθηκαν μπροστά στην Μπόρνμουθ. Ο Ακέ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους με τη συμπλήρωση ενός δεκαλέπτου από την έναρξη της αναμέτρησης, ενώ ο Γουίλσον στο 35ο διεύρυνε το προβάδισμα των τσέρις.

Η Σαουθάμπτον έδειξε σημάδια αντίδρασης καθώς μείωσε με εκτέλεση πέναλτι του Γουόρντ-Πράουζ στο 53ο λεπτό, αλλά ήλθε ο έτερος (Κάλουμ) Γουίλσον στο πέμπτο λεπτό του επιπρόσθετου χρόνου να σκοράρει, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ. Η Μπόρνμουθ θ' απολαύσει το βράδυ της Παρασκευής στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ