PREMIER LEAGUE

Premier League: Μεγάλο διπλό πεντάδας της Γουλβς στο Λονδίνο

Premier League: Μεγάλο διπλό πεντάδας της Γουλβς στο Λονδίνο

Η Γουλβς, αντίπαλος του Ολυμπιακού στη φάση των "16" του Europa League, επικράτησε 3-2 της Τότεναμ στο Λονδίνο και έπιασε στην 5η θέση την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Έβερτον στο Γκούντισον Παρκ.

Η Γουλβς είχε μία δύσκολη αποστολή αντιμετωπίζοντας την Τότεναμ στο Λονδίνο. Ωστόσο, η ομάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο αποδείχθηκε σκληρό "καρύδι" και κατάφερε με σκορ 3-2 να πάρει ένα τεράστιο "διπλό". Κάπως έτσι, οι Λύκοι έφτασαν στην 5η θέση με 42 βαθμούς και κάνουν όνειρα για Champions League, αφού η πεντάδα λόγω της τιμωρίας της Σίτι, οδηγεί στα "αστέρια".

Η Τότεναμ ήταν εκείνη που μπήκε μπροστά στο σκορ με τον Μπέρχβαϊν στο 13ο λεπτό, όμως δεν κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα, αφού στο 27' ο Ντόχερτι απάντησε για τους Λύκους. Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με τα Σπιρούνια να έχουν τον πρώτο λόγο χάρη στον Σέρζ Οριέ στο 45+1' που έγραψε το 2-1. Το δεύτερο ημίχρονο ανήκε στη Γουλβς, η οποία απειλούσε κυρίως στην κόντρα. Στο 57΄ο Τζοτά έπειτα από πάσα του Τραορέ έφερε το ματς στα ίσα, ενώ στο 74' ο Χιμένες έκανε την ολική ανατροπή.

Στο άλλο παιχνίδι της 28η Αγωνιστικής της Premier League, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έμεινε ισόπαλη στο 1-1 με την Έβερτον στο Γκούντισον Παρκ. Ένα αποτέλεσμα, που ευνόησε κυρίως τους Κόκκινους Διαβόλους, οι οποίοι παρέμειναν στην πεντάδα, με τα Ζαχαρωτά να βρίσκονται στην 11η θέση και να χάνουν έδαφος.

Μόλις στο 3ο λεπτό μετά από ένα τραγικό λάθος του Ντε Χέα, που πέταξε την μπάλα πάνω στον Κάλβερτ Λίουιν, τα Ζαχαρωτά πήραν το προβάδισμα. Το ματς ήταν αρκετά ισορροπημένο και ο Μπρούνο Φερνάντες έφερε την ισοφάριση στο 31ο λεπτό. Ο Πορτογάλος δοκίμασε το πόδι του, η μπάλα έσκασε μπροστά στον Πίκφορντ και κατέληξε στα δίχτυα. Το β' μέρος δεν είχε αρκετές κλασικές τελικές, πλην των τελευταίων λεπτών, όπου οι δύο γκολκίπερ προχώρησαν σε σημαντικές επεμβάσεις για να κρατήσουν το τελικό 1-1.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 28ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου

Νόριτς - Λέστερ 1-0 (70' Λιούις)

Σάββατο 29 Φεβρουαρίου

Άστον Βίλα - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ ΑΝΑΒΟΛΗ

Μπράιτον - Κρίσταλ Πάλας 0-1 (70' Αγιού)

Γουέστ Χαμ - Σαουθάμπτον 3-1 (15' Μπόουεν, 40' Αλέ, 50' Αντόνιο / 31' Ομπαφέμι)

Μπόρνμουθ - Τσέλσι 2-2 (54' Λέρμα, 57' Κινγκ / 33', 85' Μάρκος Αλόνσο)

Νιούκαστλ - Μπέρνλι 0-0

Γουότφορντ - Λίβερπουλ 3-0 (54', 60' Σαρ, 72' Ντίνι)

Κυριακή 1 Μαρτίου

Έβερτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-1 (3' Κάλβερτ-Λίουιν / 31' Μπρούνο Φερνάντες)

Μάντσεστερ Σίτι - Άρσεναλ ΑΝΑΒΟΛΗ

Τότεναμ - Γουλβς 2-3 (13' Μπέρχβαϊν, 45' Οριέ / 27' Ντόχερτι, 57' Τζοτά, 73΄ Χιμένες)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ