PREMIER LEAGUE

Premier League: Ντέρμπι Γιουνάιτεντ - Τσέλσι στην πρώτη αγωνιστική

Manchester United's Paul Pogba, right, is hugs Chelsea's N'Golo Kante after the English FA Cup fifth round soccer match between Chelsea and Manchester United at Stamford Bridge stadium in London, Monday, Feb. 18, 2019. (AP Photo/Alastair Grant)
Manchester United's Paul Pogba, right, is hugs Chelsea's N'Golo Kante after the English FA Cup fifth round soccer match between Chelsea and Manchester United at Stamford Bridge stadium in London, Monday, Feb. 18, 2019. (AP Photo/Alastair Grant) AP

Η Premier League ανακοίνωσε το πρόγραμμα της σεζόν 2019-2020. Ντέρμπι Γιουνάιτεντ - Τσέλσι την πρώτη αγωνιστική. Στο Λονδίνο πάει η Σίτι, με την Νόριτς θα παίξει η Λίβερπουλ στο "Ανφιλντ".

Γνωστοποιήθηκε το πρόγραμμα της Premier League με την πρώτη αγωνιστική να βγάζει ντέρμπι στο "Ολντ Τράφορντ". Συγκεκριμένα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις 11 Αυγούστου θα υποδεχθεί την Τσέλσι.

Πρεμιέρα στο νέο πρωτάθλημα θα κάνει στις 9 Αυγούστου η Λίβερπουλ που θα παίξει στο "Ανφιλντ" με την Νόριτς. Από εκεί και πέρα στις 10 Αυγούστου η Σίτι θα πάει στο Λονδίνο για να κοντραριστεί με την Γουέστ Χαμ και η Τότεναμ θα φιλοξενήσει το πανέμορφο γήπεδό της την Άστον Βίλα.

Όσον αφορά στην Άρσεναλ, η ομάδα του Σωκράτη Παπασταθόπουλου θ' αγωνιστεί την πρώτη αγωνιστική μακριά από την έδρα της. Τους "Κανονιέρηδες" θα περιμένουν στο "Σεντ Τζέιμς Παρκ" οι παίκτες της Νιουκάστλ.

Αξίζει να σημειωθεί πως μία πριν από την κλήρωση είχε κυκλοφορήσει ένα δημοσίευμα που αφορούσε την πρώτη της Premier, αλλά εν τέλει αποδέχθηκε εντελώς λανθασμένο.

1η αγωνιστική

9 Αυγούστου

Λίβερπουλ - Νόριτς

10 Αυγούστου

Γουέστ Χαμ - Σίτι

Μπόρνμουθ - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

Μπέρνλι - Σαουθάμπτον

Κρίσταλ Πάλας - Έβερτον

Λέστερ - Γουλβς

Γουότφορντ - Μπράιτον

Τότεναμ - Άστον Βίλα

11 Αυγούστου

Νιουκάστλ - Άρσεναλ

Γιουνάιτεντ - Τσέλσι

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ