PREMIER LEAGUE

Premier League: O Ντίνι δεν επιστρέφει στις προπονήσεις για να προστατεύσει τον γιο του

Watford's Troy Deeney dejected during the English Premier League soccer match between Leicester City and Watford at the King Power Stadium, in Leicester, England, Wednesday, Dec. 4, 2019. (AP Photo/Leila Coker)
Watford's Troy Deeney dejected during the English Premier League soccer match between Leicester City and Watford at the King Power Stadium, in Leicester, England, Wednesday, Dec. 4, 2019. (AP Photo/Leila Coker) AP

Ο αρχηγός της Γουότφορντ, Τρόι Ντίνι, αρνείται να επιστρέψει στις προπονήσεις καθώς ανησυχεί για την υγεία του πέντε μηνών γιου του.

Οι ομάδες της Premier League αποφάσισαν να επιστρέψουν στις προπονήσεις την Τρίτη (19/5) με το πρόγραμμα να γίνεται ανά μικρά γκρουπ και με αυστηρούς κανόνες κοινωνικής αποστασιοποίησης για την αποφυγή εξάπλωσης του κορονοϊού.

Ωστόσο, δεν φαίνεται ότι αυτή η επιστροφή θα γίνει για όλους τους ποδοσφαιριστές. Ο αρχηγός της Γουότφορντ, Τρόι Ντίνι, με δηλώσεις του στο podcast "Talk the Talk" ξεκαθάρισε ότι δεν θα προπονηθεί: "Είμαστε ξανά πίσω αυτή την εβδομάδα. Είπα ότι δεν θα επιστρέψω. Δεν έχει να κάνει με το οικονομικό όφελος. Όταν αναλύσω την προσωπική μου κατάσταση, όλοι θα καταλάβουν".

Συγκεκριμένα ο Ντίνι δεν επιθυμεί να συμμετέχει στις προπονήσεις για να προστατέψει τον πέντε μηνών γιο του: "Ο γιος μου είναι πέντε μηνών και έχει προβλήματα στην αναπνοή. Δεν θέλω να γυρίσω σπίτι και να τον βάλω σε κίνδυνο. Πρέπει να πας με τη δική σου φανέλα, δεν επιτρέπεται να κάνεις μπάνιο και να επιστρέψεις σπίτι με την ίδια βρώμικη φανέλα".

Επιπλέον ο ποδοσφαιριστής της Γουότφορντ έθιξε και το ζήτημα της συχνότητας εμφάνισης του ιού σε έγχρωμους και Ασιατές: "Για τους έγχρωμους και τους Ασιάτες είναι τέσσερις φορές πιο πιθανό να πάθουμε την ασθένεια. Υπάρχει παραπάνω παρακολούθηση; Προσωπικό να δει αν υπάρχουν προβλήματα; Όχι. Τότε νομίζω ότι πρέπει να αντιμετωπιστεί".

Τέλος, ανησυχεί ότι η επιστροφή στις προπονήσεις και εν τέλει η επανέναρξη του πρωταθλήματος γίνεται με βιαστικό τρόπο: "Θέλουν να γίνει το πρώτο παιχνίδι στις 12 Ιουνίου. Είμαστε τρεισίμιση εβδομάδες μακριά από αυτό. Η μετάβαση κατά την γνώμη μου γίνεται πολύ γρήγορα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Λίβερπουλ: Επιστροφή στις προπονήσεις μετά από δύο μήνες
TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ