PREMIER LEAGUE

Premier League: Παράταση στη σέντρα λόγω ανησυχίας

Manchester City's Rodrigo, left, fights for the ball with Chelsea's Emerson Palmieri during the English Premier League soccer match between Manchester City and Chelsea at Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Nov. 23, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester City's Rodrigo, left, fights for the ball with Chelsea's Emerson Palmieri during the English Premier League soccer match between Manchester City and Chelsea at Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Nov. 23, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Η επανέναρξη της Premier League οδηγείται στις 19 Ιουνίου, μια εβδομάδα αργότερα από την επιθυμητή ημερομηνία για σέντρα, εξαιτίας της ανησυχίας παικτών και προπονητών.

Η 12η Ιουνίου είναι η επιθυμητή ημερομηνία επανέναρξης της Premier League, όπως είχε γίνει γνωστό εδώ και μέρες. Η ανησυχία παικτών και προπονητών, ωστόσο, τρενάρει τη σέντρα κατά μία εβδομάδα.

Η παράταση στην επιθυμητή ημερομηνία επανέναρξης ήρθε μετά την τηλεδιάσκεψη των αρχηγών των 20 ομάδων με παράγοντες της Premier League, γιατρούς και εκπροσώπους της κυβέρνησης.

Οι παίκτες εξέφρασαν ανοιχτά τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς τους, ειδικά για τον κίνδυνο που θα αντιμετωπίσουν τα μέλη των οικογενειών τους. Ενημερώθηκαν πως σε περίπτωση νέου κρούσματος, δεν θα μπαίνει σε καραντίνα όλη η ομάδα, παρά μόνο ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής.

Ο Γκόρντον Τέιλορ, διευθύνων σύμβουλος της Ομοσπονδίας των Ποδοσφαιριστών δήλωσε πως "κανένας παίκτης δεν θα αναγκαστεί να επιστρέψει, εαν δεν το επιθυμεί. Όλα θα εξεταστούν με προσοχή, σύμφωνα με κάθε περίπτωση ξεχωριστά".

Στη συζήτηση τέθηκε ακόμα και το ζήτημα ευάλωτων παικτών, όπως για παράδειγμα αυτών που έχουν άσθμα.

Στην αντίστοιχη τηλεδιάσκεψη των προπονητών, ο Μουρίνιο ήταν αυτός που ζήτησε πιο έντονα την παράταση για την επιστροφή, ούτως ώστε να έχουν οι παίκτες τη δυνατότητα να επανέλθουν σε καλή αγωνιστική κατάσταση και να μην έχουν προβλήματα με τραυματισμούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Premier League: Προπονήσεις χωρίς τάκλιν λίγο πριν την επιστροφή στη δράση!
Ανατροπή σκηνικού και σκέψεις να παιχτούν τα ματς στις έδρες των ομάδων!
Premier League: Η σεζόν δεν θα κηρυχθεί άκυρη και θα υπάρξουν υποβιβασμοί
TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ