PREMIER LEAGUE

Premier League: Πόσο έχει επηρεάσει το VAR την βαθμολογία

The big screen displays Checking Goal during a VAR review after West Ham's Angelo Ogbonna scoring his side's opening goal during the English Premier League soccer match between West Ham Utd and Arsenal at the London Stadium in London, Monday, Dec. 9, 2019. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
The big screen displays Checking Goal during a VAR review after West Ham's Angelo Ogbonna scoring his side's opening goal during the English Premier League soccer match between West Ham Utd and Arsenal at the London Stadium in London, Monday, Dec. 9, 2019. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Δείτε με πίνακες πώς έχουν επηρεάσει οι αποφάσεις που πάρθηκαν μετά τη χρήση του VAR την βαθμολογία στην Premier League. Πόσο αλλάζει ο βαθμολογικός πίνακας.

Η κουβέντα για το VAR δεν γίνεται μόνο στην Ελλάδα, για το οποίο το Sport24.gr εχει κάνει μεγάλη έρευνα. Στην Αγγλία αποτελεί μόνιμο θέμα συζήτησης, ενώ και ο Ινφαντίνο σε δηλώσεις του τόνισε πως ψάχνει να βρει τρόπους να γίνει πιο αυτοματοποιημένη η όλη διαδικασία.

Το ESPN παρουσίασε έρευνα για το πόσο έχουν επηρεάσει οι αλλαγές των διαιτητικών αποφάσεων μετά τη χρήση του VAR τον βαθμολογικό πίνακα της Premier League.

Όπως θα δείτε και στους πίνακες που ακολουθούν η Μπράιτον είναι η ομάδα που έχει κερδίσει πέντε βαθμούς παραπάνω απ' αυτούς που θα έπαιρνε αν δεν είχαμε χρήση του VAR. Είναι χαρακτηριστικό πως έχουν ακυρωθεί πέντε τέρματα εις βάρος της, αριθμό που πιάνει μόνο η δεύτερη Σαουθάμπτον αν και εκείνη έχει τέσσερις βαθμούς παραπάνω.

Σε ό,τι αφορά την μάχη της κορυφής ελάχιστα πράγματα θα άλλαζαν αφού στο πηλίκο η διαφορά ανάμεσα στην Λίβερπουλ και την Λέστερ θα παρέμενε στους 13 βαθμούς, ενώ η μόνη διαφορά θα ήταν η ισοβαθμία των αλεπούδων με την Σίτι.

Στην αντίπερα όχθη οι δύο ομάδες που θα μπορούσαν να έχουν έξι βαθμούς περισσότερους είναι η Γουλβς και η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ που θα βρίσκονταν ένα πόντο πίσω από την τέταρτη Τσέλσι.

ΠΟΣΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ VAR:

Ομάδα

+- VAR

Μπράιτον

+5

Σαουθάμπτον

+4

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

+3

Μπόρνμουθ

+2

Λέστερ

+2

Λίβερπουλ

+2

Μπέρνλι

+1

Κρίσταλ Πάλας

+1

Μάντσεστερ Σίτι

+1

Νιουκάστλ

+1

Τότεναμ

+1

Γουότφορντ

+1

Άρσεναλ

-1

Άστον Βίλα

-1

Έβερτον

-1

Τσέλσι

-2

Γουεστ Χαμ

-3

Νόριτς

-4

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

-6

Γουλβς

-6

ΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ:

Ομάδα

Βαθμοί

1

Λίβερπουλ

53

2

Λέστερ

40

3

Μάντσεστερ Σίτι

40

4

Τσέλσι

37

5

Γουλβς

36

6

Σέφιλντ Γιουν.

35

7

Τότεναμ

29

8

Μάντσεστερ Γιουν.

28

9

Κρίσταλ Πάλας

26

10

Έβερτον

26

11

Άρσεναλ

25

12

Νιουκάστλ

24

13

Μπέρνλι

23

14

Γουέστ Χαμ

22

15

Άστον Βίλα

19

16

Μπράιτον

18

17

Σαουθάμπτον

18

18

Μπόρνμουθ

18

19

Νόργουιτς

17

20

Γουότφορντ

15

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ