PREMIER LEAGUE

Premier League: Σαρώνει η Λίβερπουλ στο poll της Marca

Liverpool's Mohamed Salah, left, celebrates scoring his side's first goal with Liverpool's Roberto Firmino during the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Manchester City and Liverpool at Etihad stadium in Manchester, England, Tuesday, April 10, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Liverpool's Mohamed Salah, left, celebrates scoring his side's first goal with Liverpool's Roberto Firmino during the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Manchester City and Liverpool at Etihad stadium in Manchester, England, Tuesday, April 10, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Η Λίβερπουλ προηγείται με ποσοστό... αυτοδυναμίας (51%) στο poll της "Marca" για την κορυφαία ομάδα στην Αγγλία. Ακολουθούν κατά σειρά προτίμησης οι δύο ομάδες του Μάντσεστερ (Γιουνάιτεντ και Σίτι) και η Άρσεναλ.

Η κορυφαία ισπανική εφημερίδα, Marca, διεξάγει poll για τη μεγαλύτερη ομάδα σε κάθε χώρα. Στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός προηγείται με 62% (ο Παναθηναϊκός έχει 27% και η ΑΕΚ έχει 11%), αλλά μεγάλο ενδιαφέρον συγκεντρώνει και η μάχη στην Αγγλία.

Η Λίβερπουλ, η οποία οδηγεί την κούρσα της Premier League την τρέχουσα σεζόν, βρίσκεται στην πρώτη θέση των προτιμήσεων με ποσοστό 51%. Ακολουθεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με ποσοστό 30%, η έτερη ομάδα της πόλης, Σίτι, με ποσοστό 11% και τέταρτη έρχεται η Άρσεναλ με 7%.

Μέχρι τη στιγμή που γράφεται το κείμενο συνολικά 337.210 αναγνώστες της Marca έχουν συμμετάσχει στο poll. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι η Μπάγερν προηγείται στη Γερμανία, η Μπόκα Τζούνιορς στην Αργεντινή, η Άντερλεχτ στο Βέλγιο, η Σάντος στη Βραζιλία, η Νασιονάλ στην Κολομβία, η Ντίναμο Ζάγκρεμπ στην Κροατία, η Αλ Αχλί στην Αίγυπτο, η Ρεάλ στην Ισπανία, η Παρί Σεν-Ζερμέν στη Γαλλία.

Η Γιουβέντους προηγείται στην Ιταλία, η Ράζα Καζαμπλάνκα στο Μαρόκο, η Αμέρικα στο Μεξικό, ο Άγιαξ στην Ολλανδία, η Πόρτο στην Πορτογαλία, ο Ερυθρός Αστέρας στη Σερβία, η Περσέπολις στο Ιράν, η Γαλατάσαράι στην Τουρκία, η Σέλτικ στη Σκωτία, η ΤΣΣΚΑ στη Ρωσία, η Πενιαρόλ στην Ουρουγουάη, η Λος Άντζελες Γκάλαξι στις ΗΠΑ.

Πατήστε ΕΔΩγια να μπείτε στη σελίδα της Marca και να συμμετέχετε στο poll.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ