PREMIER LEAGUE

Premier League: Τεσσάρα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τριάρα η Τσέλσι

Manchester United's Marcus Rashford celebrates scoring his side's third goal of the game during their English Premier League soccer match against Newcastle United at Old Trafford, Manchester, England, Thursday, Dec. 26, 2019. (Martin Rickett/PA via AP)
Manchester United's Marcus Rashford celebrates scoring his side's third goal of the game during their English Premier League soccer match against Newcastle United at Old Trafford, Manchester, England, Thursday, Dec. 26, 2019. (Martin Rickett/PA via AP) AP

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνέτριψε με 4-0 τη Νόριτς, η Τσέλσι με 3-0 την Μπένρλι και η μεταξύ τους απόσταση στο κυνήγι της τετράδας παραμένει σταθερή τους πέντε βαθμούς. Με Ρισάρλιζον η Έβερτον, εκδίκηση η Σαουθάμπτον από Λέστερ για την εννιάρα του πρώτου γύρου.

Την Τρίτη υποδέχθηκε στο Όλντ Τράφορντ τη Σίτι για το ντέρμπι του Μάντσεστερ και γνώρισε την ήττα (1-3) και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στη ρεβάνς τον αποκλεισμό από το Λιγκ Καπ.

Η επιστροφή στο ίδιο γήπεδο, έφερε ξέσπασμα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Υποδέχθηκε τη Νόριτς και τη συνέτριψε με 4-0. Ο Ράσφορντ άνοιξε το σκορ στο 27ο λεπτό και στο 52ο με εκτέλεση πέναλτι διεύρυνε ο ίδιος το προβάδισμα της ομάδας του. Ο Μαρσιάλ στο 54ο έκανε το 3-0 και ο Γκρίνγουντ στο 76ο - πέντε λεπτά μετά από την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο - διαμόρφωσε το τελικό σκορ (4-0).

Η Γιουνάιτεντ ανέβηκε ξανά πέμπτη - την είχε προσπεράσει την Παρασκευή το βράδυ η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ μετά τη νίκη επί της Γουέστ Χαμ - αλλά η διαφορά από την τέταρτη Τσέλσι παρέμεινε σταθερή στους πέντε βαθμούς.

Οι μπλε υποδέχθηκαν την Μπέρνλι και τη νίκησαν με 3-0. Ο Ζορζίνιο ανέλαβε την εκτέλεση πέναλτι στο 27ο λεπτό και ως συνήθως ευστόχησε για ν' ανοίξει το σκορ. Ο Έιμπραχαμ έκανε το 2-0 και ο Χάντσον-Οντόι τέσσερα λεπτά μετά από την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου διαμόρφωσε το τελικό σκορ (3-0).

Μπορεί ο Κάλβερτ-Λιούιν να σίγησε, αλλά ο Κάρλο Αντσελότι έχει άλλο... όπλο. Λέγεται Ρισάρλιζον. Ο Βραζιλιάνος σκόραρε ξανά κι έδωσε τη νίκη (1-0) επί της Μπράιτον. Η Σαουθάμπτον συνετρίβη στην έδρα της με 0-9 από τη Λέστερ για τον πρώτο γύρο και πήρε εκδίκηση εκτός έδρας.

Μπορεί ο Πρατ ν' άνοιξε το σκορ για τις αλεπούδες, αλλά με Άρμστρονγκ και Ινγκς έφθασε στην ανατροπή και τη νίκη (1-2).

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 22ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Γουέστ Χαμ 1-0 (53' ΜακΜπέρνι)

Σάββατο 11 Ιανουαρίου

Κρίσταλ Πάλας - Άρσεναλ 1-1 ( 54'Ζ. Αγιού / 12'Ομπαμεγιάνγκ)

Τσέλσι - Μπέρνλ ι 3-0 (27' πεν. Ζορζίνιο, 38' Έιμπραχαμ, 49' Χάντσον-Οντόι)

Έβερτον - Μπράιτον 1-0 (38' Ρισάρλιζον)

Λέστερ - Σαουθάμπτον 1-2 (14' Πρατ / 20' Άρμστρονγκ, 81' Ινγκς)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Νόριτς 4-0 (27', 50' πεν. Ράσφορντ, 54' Μαρσιάλ, 76' Γκρίνγουντ)

Γουλβς - Νιούκαστλ 1-1 (14' Ντεντόνκερ / 7' Αλμιρόν)

Τότεναμ - Λίβερπουλ

Κυριακή 12 Ιανουαρίου

16:00 Μπόρνμουθ - Γουότφορντ

18:30 Άστον Βίλα - Μάντσεστερ Σίτι

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ PREMIER LEAGUE

Photo Credits: Tess Derry/PA via AP

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ