PREMIER LEAGUE

Premier League: Την Τρίτη η επιστροφή στις προπονήσεις

Manchester City's Rodrigo, left, fights for the ball with Chelsea's Emerson Palmieri during the English Premier League soccer match between Manchester City and Chelsea at Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Nov. 23, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester City's Rodrigo, left, fights for the ball with Chelsea's Emerson Palmieri during the English Premier League soccer match between Manchester City and Chelsea at Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Nov. 23, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Οι ομάδες της Premier League αποφάσισαν να επιστρέψουν στις προπονήσεις το απόγευμα της Τρίτης (18/5). Το πρόγραμμα θα γίνεται ανά μικρά γκρουπ και δεν θα επιτρέπεται η σωματική επαφή.

Το πρώτο βήμα για την επανέναρξη της Premier League έγινε. Τη Δευτέρα (18/5) αποφασίστηκε ομόφωνα η επιστροφή στο γήπεδο την Τρίτη (19/5) το απόγευμα. Παίκτες, προπονητές, γιατροί, ειδικοί και κυβέρνηση συμφώνησαν να προχωρήσουν έτσι.

Το πρόγραμμα θα γίνεται ανά μικρά γκρουπ και δεν θα επιτρέπεται, τουλάχιστον για αρχή, η σωματική επαφή, ενώ παράλληλα θα είναι αναγκαίο να υπάρχει απόσταση ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές.

Ακόμα δεν είναι γνωστό πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα, στο οποίο έχουν γίνει 29 αγωνιστικές και η Λίβερπουλ είναι στο +25 από τη δεύτερη Σίτι, η οποία έχει αγώνα λιγότερο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Καπέλο: "Ο Χάαλαντ θα ήταν ιδανικός για τη Λίβερπουλ"
TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ