PREMIER LEAGUE

Τσέλσι - Μπέρνλι: Σούπερ ματς με 4 γκολ στα πρώτα 24 λεπτά!

Chelsea's Eden Hazard, right, celebrates with Chelsea's Gonzalo Higuain after scoring his side's opening goal during the English Premier League soccer match between Chelsea and Wolverhampton Wanderers at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, March 10, 2019. (AP Photo/Matt Dunham)
Chelsea's Eden Hazard, right, celebrates with Chelsea's Gonzalo Higuain after scoring his side's opening goal during the English Premier League soccer match between Chelsea and Wolverhampton Wanderers at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, March 10, 2019. (AP Photo/Matt Dunham) AP PHOTO/MATT DUNHAM

Απίστευτη εκκίνηση είχε το Τσέλσι-Μπέρνλι στο "Στάμφορντ Μπριτζ" με τις δύο ομάδες να βάζουν από δύο γκολ η κάθε μία στα πρώτα 24 λεπτά και να προσφέρουν χορταστικό θέαμα (VIDEOS).

Την περασμένη εβδομάδα ο δεύτερος αγγλικός "εμφύλιος" στο Champions League μεταξύ της Σίτι και της Τότεναμ, μάγεψε τα πλήθη με πέντε γκολ στα πρώτα 21 λεπτά, και φαίνεται πως έδωσε ιδέες και σε άλλες ομάδες της Premier League.

Απόδειξη η αναμέτρηση της Τσέλσι με την Μπέρνλι για την 35η αγωνιστική, με τις δύο ομάδες να δίνουν αμφότερες επιθετικές ρεσιτάλ και να πανηγυρίζουν από δύο γκολ η κάθε μία στα πρώτα 24 λεπτά!

Η ομάδα του Σον Ντάις άνοιξε το σκορ με τον Χέντρικ στο 8', οι "μπλε" του Μαουρίτσιο Σάρι τα έφεραν όλα τούμπα με δράστες τους Καντέ (12') και Ιγκουαΐν (14'), για να έρθει στο 24' η Μπέρνλι να ξαναβάλει φωτιά στο ματς με προβολή του Μπαρνς στο 24'.

Σημειώνεται πως χρειάστηκε να περάσουν μόλις 6 λεπτά και 14 δευτερόλεπτα από τη στιγμή που η Μπέρνλι έκανε το 1-0 μέχρι τη στιγμή που βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-1!

Τσέλσι - Μπέρνλι 0-1

Τσέλσι - Μπέρνλι 2-1

Τσέλσι - Μπέρνλι 2-2

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ