PREMIER LEAGUE

Premier League: Χωρίς Σαλάχ η λίστα των κορυφαίων στην Αγγλία

Liverpool forward Mohamed Salah grimaces as Leicester players celebrates after their teammate defender Harry Maguire scored, during the English Premier League soccer match between Liverpool and Leicester City, at Anfield Stadium, Liverpool, England, Wednesday, Jan.29, 2019. (AP Photo/Jon Super)
Liverpool forward Mohamed Salah grimaces as Leicester players celebrates after their teammate defender Harry Maguire scored, during the English Premier League soccer match between Liverpool and Leicester City, at Anfield Stadium, Liverpool, England, Wednesday, Jan.29, 2019. (AP Photo/Jon Super) AP

Εγιναν γνωστές οι επιλογές των ποδοσφαιριστών στην Αγγλία για τους έξι κορυφαίους παίκτες που διεκδικούν το βραβείο του καλύτερου. Εκτός από τους συναδέλφους του έμεινε ο κάτοχος του τίτλου, Μο Σαλάχ.

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Premier League επέλεξαν τους έξι ποδοσφαιριστές που διεκδικούν τον τίτλο του MVP του φετινού πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με την Mirror, οι δύο που προπορεύονται είναι οι Στέρλινγκ και Φαν Ντάικ, γεγονός που δεν προκαλεί έκπληξη, καθώς αμφότεροι πραγματοποιούν εξαιρετική σεζόν με τις ομάδες τους που διεκδικούν στα ίσα το τρόπαιο του πρωταθλητή.

Όσον αφορά στους υπόλοιπους, αυτοί είναι οι Μανέ, Αγκουέρο, Μπερνάρντο Σίλβα και Αζάρ, με τον Βέλγο να είναι ο μόνος παίκτης που δεν αγωνίζεται στη Σίτι ή στη Λίβερπουλ. Εκτός έχει μείνει ο Μο Σαλάχ, ο παίκτης δηλαδή που είχε πάρει τον τίτλο πέρυσι... αέρα και όχι άδικα, διότι είχε κάνει πράγματα και θαύματα με τη φανέλα της Λίβερπουλ.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ