PREMIER LEAGUE

"Ριζώνει" μέχρι τα 35 του στη Λέστερ ο Βάρντι

Leicester's Jamie Vardy, right, celebrates with Leicester's Danny Simpson after scoring during the English Premier League soccer match between Leicester City and Tottenham Hotspur at the King Power Stadium in Leicester, England, Tuesday, Nov. 28, 2017. (AP Photo/Rui Vieira)
Leicester's Jamie Vardy, right, celebrates with Leicester's Danny Simpson after scoring during the English Premier League soccer match between Leicester City and Tottenham Hotspur at the King Power Stadium in Leicester, England, Tuesday, Nov. 28, 2017. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Τη φανέλα της Λέστερ θα εξακολουθήσει να φοράει ο Τζέιμι Βάντρι, ο οποίος επέκτεινε το συμβόλαιό του με την αγγλική ομάδα έως το 2022.

Για πάντα "αλεπού"! Συνυφασμένο με τη Λέστερ είναι το ποδοσφαιρικό μέλλον του Τζέιμι Βάρντι, με το βαρύ πυροβολικό του αγγλικού συλλόγου να ρίχνει... άγκυρα στο “King Power”, βάζοντας την υπογραφή του σε νέο πολυετές συμβόλαιο.

Ο 31χρονος στράικερ υπέγραψε την "χρυσή" επέκταση της συνεργασίας του για δύο επιπλέον χρόνια, παραμένοντας στις "αλεπούδες" μέχρι το 2022.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο διεθνής με τα "τρία λιοντάρια" επιθετικός, ύστερα από το νέο deal, γίνεται ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην ιστορία των "foxes".

Το "κανόνι" της Λέστερ θα συνεχίσει να εξασκεί την τέχνη του σκοραρίσματος για τέσσερα ακόμη χρόνια, με το κοντέρ των γκολ του να δείχνει 89 τέρματα σε 234 αγώνες, έπειτα από μία 6ετία με την φανέλα του αγγλικού κλαμπ.

Photo Credits: AP Photo/Rui Vieira

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ