PREMIER LEAGUE

Σαουθάμπτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-1: Τρίτη σερί γκέλα για τους "διαβόλους"

Southampton's Sofiane Boufal battles for the ball with Manchester United's Daniel James, right, and Juan Mata during the English Premier League soccer match at St Mary's, Southampton, England, Saturday Aug. 31, 2019. (Mark Kerton/PA via AP)
Southampton's Sofiane Boufal battles for the ball with Manchester United's Daniel James, right, and Juan Mata during the English Premier League soccer match at St Mary's, Southampton, England, Saturday Aug. 31, 2019. (Mark Kerton/PA via AP) MARK KERTON/PA VIA AP

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι στην Premier League, καθώς αυτή τη φορά υποχρεώθηκε σε 1-1 στην έδρα της Σαουθάμπτον (VIDEOS).

Νέα γκέλα στο πρωτάθλημα για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς στο πρώτο χρονικά ματς για την 4η αγωνιστική της Premier League έμεινε στο 1-1 με την Σαουθάμπτον στο "Σεντ Μέρις" και συμπλήρωσε τρία διαδοχικά παιχνίδια χωρίς νίκη (2 βαθμοί ενεργητικό σε αυτό το διάστημα).

Οι "κόκκινοι διάβολοι" προηγήθηκαν στο 10' με τον Ντάνιελ Τζέιμς αλλά δέχτηκαν την ισοφάριση στο 58' από τον Βέστεργκααρντ, με το 1-1 να μένει μέχρι το φινάλε παρά το γεγονός πως η ομάδα του Σόλσκιερ είχε αριθμητικο πλεονέκτημα από το 73ο λεπτό λόγω αποβολής του Ντάνσο.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν πιο επικίνδυνη και ουσιαστική στο πρώτο 45λεπτο και αυτό το εξαργύρωσε στο 10', με τον Ντάνιελ Τζέιμς να της δίνει το προβάδισμα με φοβερό σε δύναμη σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Αυτό μάλιστα ήταν το τρίτο τέρμα του Άγγλου νεαρού φορ στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια του με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον έβαλε σε ένα κλειστό κλαμπ παικτών καθώς μόνο οι Λουκακού, Σαχά και Ιμπραχίμοβιτς κατάφεραν να σκοράρουν στα τρία από τα τέσσερα πρώτα παιχνίδια τους στην Premier League με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ωστόσο ο ρυθμός άνοιξε, η Σαουθάμπτον βελτιώθηκε και μετά την ευκαιρία που έχασε στο 55' με το σουτ Άνταμς από πλεονεκτική θέση που έφυγε άουτ, ήρθε η ισοφάριση στο 58'. Ο Ντάνσο έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Βέστεγκααρντ κέρδισε κατά κράτος στον αέρα τον Λίντερλοφ για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Ντε Χέα με καρφωτή κεφαλιά (16ο σερί ματς που σκόραραν στο Σεντ Μέρις οι "άγιοι").

Το γκολ αυτό έδωσε αέρα στους γηπεδούχους που πίεσαν για την ανατροπή, όμως στο 73' άλλαξαν εκ νέου τα δεδομένα, με τον Ντάνσο να κάνει ανόητα δυνατό φάουλ πάνω στον ΜακΤόμινεϊ έχοντας κάρτα και να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη, αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες.

Έχοντας αριθμητικό πλεονέκτημα υπέρ της, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε τον έλεγχο και για ένα δεκάλεπτο σφυροκόπησε την εστία των γηπεδούχων, έχασε ευκαιρίες με τους Ράσφορντ, Γκρίνγουντ, Τζέιμς και Γιανγκ, όμως δεν έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε σκορπώντας ενθουσιασμό στους οπαδούς της Σαουθάμπτον και απογοήτευση σε αυτούς των κόκκινων διαβόλων.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 4ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Σάββατο 31 Αυγούστου

Σαουθάμπτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-1 (58' Βέρστεγκααρντ / 10' Τζέιμς)

Τσέλσι - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (17:00)

Κρίσταλ Πάλας - Άστον Βίλα

Λέστερ - Μπόρνμουθ

Μάντσεστερ Σίτι - Μπράιτον

Νιούκαστλ - Γουότφορντ

Γουέστ Χαμ - Νόριτς

Μπέρνλι - Λίβερπουλ (19:30)

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου

Έβερτον - Γουλβς (16:00)

Άρσεναλ - Τότεναμ (18:30)

Photo Credits: Mark Kerton/PA via AP

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ