PREMIER LEAGUE

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Τότεναμ: Απίστευτη ακύρωση γκολ των Λονδρέζων μέσω VAR

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Τότεναμ: Απίστευτη ακύρωση γκολ των Λονδρέζων μέσω VAR

Η Τότεναμ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με τον Κέιν ένα μόλις λεπτό μετά το 1-0 της Σέφιλντ, όμως το γκολ δεν μέτρησε λόγω χεριού του Μόουρα και ο Μουρίνιο ξέσπασε στον πάγκο (VIDEOS).

Η αναμέτρηση στο "Μπράμαλ Λέιν" για την 32η αγωνιστική της Premier League δεν είχε έντονες συγκινήσεις στο πρώτο ημίωρο, όμως μέσα σε πέντε λεπτά το ματς πήρε φωτιά με δύο γκολ, ένα για κάθε ομάδα, με το ένα να μετράει και το άλλο να ακυρώνεται μετά από χρήση του VAR.

Αυτό που μέτρησε ήταν για λογαριασμό της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, με τον Σάντερ Μπέργκε να νικάει τον Λορίς με συρτό διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή και να γράφει το 1-0 για τις λεπίδες στο 31ο λεπτό.

Ένα λεπτό αργότερα, ήταν η σειρά της Τότεναμ να βρει δίχτυα, με τον Χάρι Κέιν να γίνεται κάτοχος της μπάλας μετά από προσωπική ενέργεια και εφόρμηση του Λούκας Μόουρα προς τη μεγάλη περιοχή των γηπεδούχων και να νικάει με πλασέ τον Χέντερσον.

Το 1-1 όμως δεν έμεινε για πολύ, με τη φάση να ελέγχεται μέσω VAR και εκεί να διαπιστώνεται πως υπήρχε χέρι του Μόουρα κατά την πτώση του στο χορτάρι (έπεσε μετά από μαρκάρισμα που δέχτηκε), με αποτέλεσμα να μην μετράει το γκολ και να ξεσπάσει σε έντονες διαμαρτυρίες στον πάγκο ο Ζοζέ Μουρίνιο.

Διαμαρτυρίες απολύτως δικαιολογημένες καθώς η πτώση του στο χορτάρι ήταν αποτέλεσμα φάουλ που δέχτηκε από παίκτες της Σέφιλντ στην προσπάθειά του να τον αναχαιτίσουν, λίγο πριν η μπάλα φτάσει στα πόδια του Χάρι Κέιν.

"Αυτή είναι μία από τις χειρότερες αποφάσεις που έχω δει ποτέ. Ένας παίκτης δέχτηκε φάουλ. Είναι ακούσια η επαφή του χεριού με τη μπάλα, γιατί δεν χρησιμοποιούμε την κοινή λογική.

Είναι μία απαίσια απόφαση που καταστρέφει το ποδόσφαιρο. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι πήραν τέτοια απόφαση", δήλωσε για την επίμαχη φάση ο Άγγλος παλαίμαχος μέσος και νυν τηλεσχολιαστής, Τζέιμι Ρέντναπ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ