PREMIER LEAGUE

Σέφιλντ - Λίβερπουλ 0-1: Έκανε το 7Χ7 με Βαϊνάλντουμ

Liverpool's Georginio Wijnaldum, left, celebrates with Liverpool's Roberto Firmino after scoring his side's opening goal during the English Premier League soccer match between Sheffield United and Liverpool at Bramall Lane in Sheffield, England, Saturday, Sept. 28, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Liverpool's Georginio Wijnaldum, left, celebrates with Liverpool's Roberto Firmino after scoring his side's opening goal during the English Premier League soccer match between Sheffield United and Liverpool at Bramall Lane in Sheffield, England, Saturday, Sept. 28, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Η Λίβερπουλ πέτυχε την 7η νίκη της σε ισάριθμα ματς στην Premier League, επικρατώντας 0-1 της Σέφιλντ χάρη σε γκολ του Βαϊνάλντουμ και τραγικό λάθος του Χέντερσον, καθώς η μπάλα πέρασε κάτω από τα πόδια του.

Το "τρένο" της Λίβερπουλ πέρασε δίχως στάση και από το Σέφιλντ. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ επικράτησε 0-1 και έκανε το 7Χ7 στην φετινή Premier League, φτάνοντας τους 21 βαθμούς, ενώ η Γιουνάιτεντ έμεινε στους οκτώ.

Το μοναδικό τέρμα του αγώνα σημειώθηκε στο 70' και ήταν δώρο του γκολκίπερ Χέντερσον, ο οποίος έχασε τη μπάλα κάτω από τα πόδια του μετά το σουτ του Βαϊνάλντουμ από το ημικύκλιο της περιοχής και αυτή κατέληξε στο βάθος της εστίας του.

Οι ρεντς είχαν δυο μεγάλες στιγμές με τον Μανέ στο πρώτο μέρος, με τον Σενεγαλέζο να έχει δοκάρι στο 43' σε κοντινό πλασέ μετά την πάσα του Φιρμίνο, ενώ ο Σαλάχ νικήθηκε σε τετ α τετ από τον Χέντερσον στο 78'. Ήταν η φάση εξιλέωσης του Άγγλου γκολκίπερ, όμως δεν έφτανε για κάτι παραπάνω.

Οι γηπεδούχοι πάλεψαν όσο μπορούσαν, είχαν ορισμένες καλές στιγμές στον αγώνα για να σκοράρουν, αμυντικά ήταν αρκετά συμπαγείς και θα μπορούσαν να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας, αν ο Χέντερσον δεν έκανε το μοιραίο λάθος στο σουτ του Ολλανδού.

Η Λίβερπουλ συνεχίζει την προέλασή της με το απόλυτο στο πρωτάθλημα και στη χειρότερη θα διατηρήσει το +5 από τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία αναμετράται στο "Γκούντισον Παρκ" με την Έβερτον.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ