PREMIER LEAGUE

Σίρερ για Μανέ: "Νομίζω ότι βούτηξε για να πάρει το πέναλτι"

Liverpool's Sadio Mane celebrates after scoring his side's opening goal during the Champions League group E soccer match between Liverpool and Red Bull Salzburg at Anfield stadium in Liverpool, England, Wednesday, Oct. 2, 2019. (AP Photo/Jon Super)
Liverpool's Sadio Mane celebrates after scoring his side's opening goal during the Champions League group E soccer match between Liverpool and Red Bull Salzburg at Anfield stadium in Liverpool, England, Wednesday, Oct. 2, 2019. (AP Photo/Jon Super) AP PHOTO/JON SUPER

Την άποψη πως το μαρκάρισμα πάνω στο Μανέ στο φινάλε του Λίβερπουλ - Λέστερ δεν έπρεπε να δοθεί πέναλτι, εξέφρασε μέσω τηλεοπτικής εκπομπής ο Άλαν Σίρερ.

O διαιτητής Κρις Κάβαναγκ έκρινε πως υπήρχε αντικανονικό μαρκάρισμα του Ολμπράιτον στον Μανέ στο φινάλε του Λίβερπουλ - Λέστερ, μαζί του συμφώνησαν οι άνθρωποι του VAR, και το αποτέλεσμα ήταν να νικήσει ο Μίλνερ τον Σμάιχελ από την άσπρη βούλα στο 95' και να βάλει την υπογραφή του στο εκπληκτικό "8 στα 8" των κόκκινων από την αρχή της σεζόν.

Παρά το γεγονός ωστόσο πως υπήρχε ταύτιση απόψεων μεταξύ διαιτητή και VAR για την επίμαχη φάση που έκρινε τη νικήτρια στο "Άνφιλντ", ο Άλαν Σίρερ είχε διαφορετική άποψη και την κατέθεσε κατά τη διάρκεια της παρουσίας του ως πανελίστας στην εκπομπή "Match of the Day" του Γκάρι Λίνεκερ στο BBC.

"Δεν νομίζω πως ήταν πέναλτι, νομίζω πως είναι βουτιά. Είναι ένα άθλημα επαφών. Ο Μανέ έρχεται σε επαφή με τον Ολμπράιτον και αποφασίζει να πέσει κάτω", είπε μεταξύ άλλων ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της Premier League.

Φυσικά, η τοποθέτησή του είχε ως αποτέλεσμα να ανέβουν στα... κάγκελα αρκετοί οπαδοί της Λίβερπουλ και να τον κατηγορούν για μεροληψία κατά των κόκκινων, σημειώνοντας μάλιστα πως σε παρόμοια φάση σε Λίβερπουλ - Έβερτον, όταν ο Λόβρεν ακουμπούσε το χέρι του στον ώμο του Κάλβερτ-Λιούιν, δήλωνε:

"Δεν μπορείς να δίνεις σε κάποιον έναν λόγο για να πέφτει κάτω".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Λίβερπουλ: Η βασίλισσα των νικητήριων γκολ στο 90' και βάλε!
Λίβερπουλ - Λέστερ: Τσαμπουκάς μεταξύ παικτών μετά από τη λήξη
TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ