PREMIER LEAGUE

Sun: "Εγκρίθηκε η πώληση της Νιούκαστλ στους Σαουδάραβες"

Newcastle United's Jamaal Lascelles, center, celebrates after scoring his side's first goal during the Premier League match between Newcastle and Wolverhampton at St. James' Park, Newcastle, Britain, Sunday Oct. 27, 2019.  (Owen Humphreys/PA via AP)
Newcastle United's Jamaal Lascelles, center, celebrates after scoring his side's first goal during the Premier League match between Newcastle and Wolverhampton at St. James' Park, Newcastle, Britain, Sunday Oct. 27, 2019. (Owen Humphreys/PA via AP) AP

Σύμφωνα με την Sun, η Premier League θα δώσει το πράσινο φως στην πώληση της Νιούκαστλ για 366.000.000 ευρώ σε κοινοπραξία της Σαουδικής Αραβίας.

Ο Μάικ Άσλεϊ πρόκειται να παραχωρήσει τις μετοχές του στην Νιούκαστλ για το ποσό των 300.000.000 λιρών (366.000.000 ευρώ). Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η Sun, η Premier League θα δώσει το πράσινο φως στην κοινοπραξία της Αμάντα Στέιβλι που στηρίζεται από τον Σαουδάραβα Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν.

Μπορεί οι διαδικασίες να καθυστέρησαν εξαιτίας του κορονοϊού, όμως σύμφωνα με το δημοσίευμα η διοργανώτρια Αρχή δεν θα βάλει εμπόδια στην μεταβίβαση των μετοχών.

H Στέιβλι, η οποία αποτέλεσε τον διαμεσολαβητή μεταξύ των Σαουδαράβων και του Μάικ Άσλεϊ, αναμένεται να πάρει στα χέρια της την επίσημη ενημέρωση την επόμενη εβδομάδα, όπως αναφέρει η Sun.

Στην συνέχεια, μόλις γίνει η μεταφορά των κεφαλαίων και διευθετηθούν τα γραφειοκρατικά ζητήματα, θα υπάρξει η ανακοίνωση περίπου την 1η του Ιουνίου.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ