PREMIER LEAGUE

Τα τέσσερα γκολ του Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι

Liverpool's Jordan Henderson, left, challenges for the ball with Manchester City's Raheem Sterling during the English Premier League soccer match between Liverpool and Manchester City at Anfield stadium in Liverpool, England, Sunday, Nov. 10, 2019. (AP Photo/Jon Super)
Liverpool's Jordan Henderson, left, challenges for the ball with Manchester City's Raheem Sterling during the English Premier League soccer match between Liverpool and Manchester City at Anfield stadium in Liverpool, England, Sunday, Nov. 10, 2019. (AP Photo/Jon Super) AP PHOTO/JON SUPER

Με τους Φαμπίνιο, Σαλάχ και Μανέ να βρίσκουν το δρόμο προς τα δίχτυα, η Λίβερπουλ επικράτησε 3-1 της Σίτι στο μεγάλο ματς της 12ης αγωνιστικής της Premier League. Δείτε τα τέσσερα γκολ του ντέρμπι.

Τρομερό ματς έλαβε χώρα στο "Άνφιλντ" στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Premier League, με την Λίβερπουλ να επικρατεί με σκορ 3-1 της Μάντσεστερ Σίτι και να την αφήνει εννέα βαθμούς πίσω στη μάχη του τίτλου.

Η Λίβερπουλ είχε ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα στο ντέρμπι κάνοντας το 2-0 με τη συμπλήρωση 13 λεπτών αγώνα με τους Φαμπίνιο (6') και Σαλάχ (13'), ενώ στο 51' ο Μανέ απογείωσε το Άνφιλντ κάνοντας το 3-0 με κοντινή κεφαλιά.

Από την πλευρά της η Μάντσεστερ Σίτι πίεσε και κατάφερε να φτάσει στην επίτευξη ενός τέρματος στο 78' με δυνατό αριστερό σουτ του Μπερνάντο Σίλβα μέσα από την περιοχή, όμως δεν μπόρεσε κάτι παραπάνω και το φινάλε βρήκε τους κόκκινους να κρατούν το χρυσό 3-1 που τους εκτόξευσε στο +9 από τους πρωταθλητές Αγγλίας.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Λίβερπουλ - Σίτι: Το εκπληκτικό γκολ του Φαμπίνιο
Λίβερπουλ - Σίτι: Ο Σαλάχ εκτέλεσε με κεφαλιά τους "πολίτες"
Λίβερπουλ - Σίτι: Ο Μανέ απογείωσε το Άνφιλντ κάνοντας το 3-0
TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ