ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το μίνι ξέσπασμα του Χολέμπας μετά την αγχωτική νίκη της Γουότφορντ

Watford's Jose Holebas celebrates scoring his side's second goal of the game with his team-mates during the English Premier League soccer match between Watford F.C and Cardiff City at Vicarage Road stadium, London, England. Saturday Dec. 15, 2018. (Yoi Mok/PA via AP)
Watford's Jose Holebas celebrates scoring his side's second goal of the game with his team-mates during the English Premier League soccer match between Watford F.C and Cardiff City at Vicarage Road stadium, London, England. Saturday Dec. 15, 2018. (Yoi Mok/PA via AP) YOI MOK/PA VIA AP

Ο Χοσέ Χολέμπας πέτυχε ένα από τα ωραιότερα γκολ της αγωνιστικής στην Premier League όμως η δύσκολη νίκη της Γουότφορντ απέναντι στην Κάρντιφ τον έκαναν να... αγριέψει στη μεικτή ζώνη.

Η Γουότφορντ επιβλήθηκε 3-2 της Κάρντιφ το απόγευμα του Σαββάτου και ανέβηκε στη 10η θέση της βαθμολογίας, ωστόσο το γεγονός πως έφτασε να ιδρώσει για να πάρει το τρίποντο αν και βρέθηκε να προηγείται 3-0 δέκα λεπτά πριν το τέλος ήταν κάτι που προβλημάτισε τους παίκτες της.

Εκείνος δε που δεν έκρυψε τη δυσφορία του ήταν ο Χοσέ Χολέμπας, σκόρερ του δεύτερου τέρματος για τις "σφήκες" (εκπληκτικό φαλτσαριστό σουτ με το αριστερό έξω από την περιοχή), με τον διεθνή αριστερό μπακ να αποφεύγει τη γλώσσα της διπλωματίας μιλώντας στους δημοσιογράφους.

Το μίνι ξέσπασμα του Χολέμπας μετά την αγχωτική νίκη της Γουότφορντ

"Δεν είναι χαρούμενος. Το να τελειώνει 3-2 ένα ματς όταν προηγείσαι 3-0 στην έδρα σου, είναι κάτι που δεν πρέπει να συμβεί.

Αδιαφορώ για το αν τα γκολ είναι ωραία ή σκ@τ@. Είναι ανεπίτρεπτο. Θα προτιμούσα να είχαμε πάρει τη νίκη με 1-0 και να μην είχε παραβιαστεί η εστία μας. Χρειάζεται να μάθουμε από αυτά τα λάθη", δήλωσε χαρακτηριστικά ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ