PREMIER LEAGUE

Τότεναμ - Μάντσεστερ Σίτι: Tρελή φάση με VAR, χαμένο πέναλτι και σύρραξη!

Players argue after Manchester City's Raheem Sterling, right, claimed to have been fouled in the box by Tottenham's goalkeeper Hugo Lloris, 2nd left, during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Manchester City at the Tottenham Hotspur Stadium in London, England, Sunday, Feb. 2, 2020. (AP Photo/Ian Walton)
Players argue after Manchester City's Raheem Sterling, right, claimed to have been fouled in the box by Tottenham's goalkeeper Hugo Lloris, 2nd left, during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Manchester City at the Tottenham Hotspur Stadium in London, England, Sunday, Feb. 2, 2020. (AP Photo/Ian Walton) AP PHOTO/IAN WALTON

Η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε πέναλτι κόντρα στην Τότεναμ μετά από χρήση του VAR, με τον Λορίς να αποκρούει και να ακολουθεί... χαμός μετά από πέσιμο του Στέρλινγκ μέσα στην περιοχή (VIDEOS).

Η Μάντσεστερ Σίτι ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου απέναντι στην Τότεναμ και ήταν εκείνη που είχε τις κλασικές ευκαιρίες για ανοίξει το σκορ, ωστόσο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες χωρίς τέρματα.

Τη βασική "ευθύνη" για αυτό την είχε ο Αγκουέρο που δεν μπόρεσε σε δύο εξαιρετικές ευκαιρίες που είχε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα (στο 28' έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι ενώ στις καθυστερήσεις αστόχησε από το ύψος της μικρής περιοχής), με τη φάση όμως που σημάδεψε το πρώτο 45λεπτο να είναι άλλη.

Φάση που είχε σχεδόν τα πάντα εκτός από το γκολ: πέναλτι μετά από χρήση του VAR, χαμένη εκτέλεση πέναλτι, φωνές για νέα παράβαση και ομαδική σύρραξη στο χορτάρι!

Όλα άρχισαν στο 36ο λεπτό, με τον Οριέ να μαρκάρει δυναμικά τον Αγκουέρο μέσα στην περιοχή της Τότεναμ και τον Αργεντινό να πέφτει στο έδαφος, με τον Μάικ Ντιν να διατάζει αρχικά να συνεχιστεί το παιχνίδι όμως μετά από δύο λεπτά (στην πρώτη διακοπή) να δείχνει την άσπρη βούλα μετά από έλεγχο της επίμαχης φάσης από τους διαιτητές που χειρίζονταν το VAR.

O Ιλκάι Γκιουντογκάν ανέλαβε την εκτέλεση αλλά δεν βρήκε δίχτυα, με τον Ούγκο Λορίς να μαντεύει σωστά και να αποκρούει στην αριστερή του γωνία, με την εξέλιξη της φάσης να προκαλεί... χάος!

Την ώρα που ο Γάλλος γκολκίπερ έτρεξε να τη μπλοκάρει, ο Ραχίμ Στέρλινγκ έπεσε στο έδαφος διεκδικώντας και αυτός την μπάλα, με τους παίκτες του Γκουαδιόλα να ζητούν νέο πέναλτι και εκείνους του Μουρίνιο να απαιτούν την αποβολή του Άγγλου φορ για θέατρο, καθώς είχε ήδη μία κίτρινη από το 12ο λεπτό.

Τελικά, το VAR απεφάνθη πως δεν υπήρχε παράβαση πάνω στον Στέρλινγκ, με τον Μάικ Ντιν από την πλευρά του να δείχνει κίτρινες κάρτες στους Γουίνκς και Ζιντσένσκο που ήταν μεταξύ των παικτών που πρωταγωνίστησαν στο χαμό που ακολούθησε στο χορτάρι μετά το χαμένο πέναλτι του Γκιουντογκάν.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ