PREMIER LEAGUE

Τότεναμ - Νιούκαστλ: Ο Μουρίνιο αποχώρησε εκνευρισμένος για το πέναλτι πριν τη λήξη

Tottenham's Lucas Moura, right, is greeted by coach Jose Mourinho as he leaves the pitch during the English Premier League soccer match between Tottenham and Newcastle at the Tottenham Hotspur Stadium in London, Sunday, Sept. 27, 2020. (Clive Rose/Pool via AP)
Tottenham's Lucas Moura, right, is greeted by coach Jose Mourinho as he leaves the pitch during the English Premier League soccer match between Tottenham and Newcastle at the Tottenham Hotspur Stadium in London, Sunday, Sept. 27, 2020. (Clive Rose/Pool via AP) AP

Ο προπονητής της Τότεναμ, Ζοζέ Μουρίνιο, αποχώρησε εκνευρισμένος πριν τη λήξη του ματς με τη Νιούκαστλ για το πέναλτι στον Ντάιερ στο 90+7'. (VIDEO)

Τότεναμ και Νιούκαστλ αναδείχθηκαν ισόπαλες (1-1) στο Λονδίνο το μεσημέρι της Κυριακής (16:00) για την τρίτη αγωνιστική της Premier League με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στο 90+7' από εκτέλεση πέναλτι του Κάλουμ Γουίλσον.

Η παράβαση σφυρίχτηκε από τον διαιτητή, Πίτερ Μπανκς, για χέρι του Έρικ Ντάιερ σε κεφαλιά του Κάρολ. Ο προπονητής της ομάδας από το Λονδίνο, Ζοζέ Μουρίνιο, εκνευρίστηκε από την απόφαση και αποχώρησε πριν από τη λήξη του ματς όπως μπορείτε να δείτε και στο ακόλουθο video:

Αξίζει να τονιστεί ότι η φάση ελέχθηκε - όπως φαίνεται κι από τις γραμμές - και για οφσάιντ με τους νέους κανονισμούς που ισχύουν. Μετά από τη λήξη του ματς αποβλήθηκε ο προπονητής τερματοφυλάκων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜH:

Τότεναμ - Νιούκαστλ 1-1: Δραπέτευσαν με πέναλτι στο 90+7' οι φιλοξενούμενοι

Photo credits: AP Images

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ