PREMIER LEAGUE

Τότεναμ: Παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις και δίνει το σύνθημα για τη νέα σεζόν

Tottenham's Harry Kane celebrates after scoring his side's opening goal during the English Premier League soccer match between Crystal Palace and Tottenham at the Selhurst Park stadium in London, Sunday, July 26, 2020. (AP Photo/Ian Walton, Pool)
Tottenham's Harry Kane celebrates after scoring his side's opening goal during the English Premier League soccer match between Crystal Palace and Tottenham at the Selhurst Park stadium in London, Sunday, July 26, 2020. (AP Photo/Ian Walton, Pool) AP

Η Τότεναμ παρουσίασε με βίντεο στα social media της την εμφάνιση για τη νέα σεζόν παίζοντας με το κεντρικό σύνθημά της "to dare is to do" που μεταφράζεται "το να τολμάς σημαίνει να πράττεις".

Η σεζόν ολοκληρώθηκε για την Τότεναμ με τα σπιρούνια να τερματίζουν στην 6η θέση της Premier League και να κερδίζουν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο για την επόμενη χρονιά. Πλέον, η ομάδα του Μουρίνιο στρέφει το βλέμμα της στην επόμενη αγωνιστική περίοδο, όπου στοχεύει σαφώς ψηλότερα.

Το σύνθημα για την επόμενη σεζόν δίνεται με την παρουσίαση των νέων εμφανίσεων της Τότεναμ. Οι φανέλες της περιόδου 2020/2021 ανακοινώθηκαν με βίντεο στα social media των σπιρουνιών. Η πρώτη εμφάνιση είναι χρώματος λευκού με λεπτομέριες, ενώ μέρος των μανικιών έχει το κλασικό μπλε χρώμα.

Στο βίντεο οι παίκτες της ανδρικής, αλλά και της γυναικείας ομάδας της Τότεναμ, βάζουν τον πήχη υψηλότερα "παίζοντας" με το κεντρικό μότο των σπιρουνιών "to dare is to do", που θα πει "το να τολμάς σημαίνει να πράττεις".

Δείτε το βίντεο της Τότεναμ:

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ