PREMIER LEAGUE

Τότεναμ: Σοκαριστικός τραυματισμός του Γιορίς

Τότεναμ: Σοκαριστικός τραυματισμός του Γιορίς

Ο Ουγκό Γιορίς προσπάθησε να διορθώσει το λάθος που έφερε το γκολ της Μπράιτον απέναντι στην Τότεναμ και υπέστη σοκαριστικό τραυματισμό στον αριστερό του αγκώνα στην πτώση του στο χορτάρι. (VIDEO)

Στις 28 Σεπτεμβρίου ο Ουγκό Γιορίς έκανε σημαντικό λάθος στον αγώνα με τη Σαουθάμπτον, ντριμπλάροντας τον εαυτό του, δεχόμενος γκολ - δώρο από τον Ντάνι Ινγκς. Λίγες μέρες μετά, το Σάββατο (5/10), ο Γάλλος τερματοφύλακας της Τότεναμ υπέπεσε σε νέα γκάφα, στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Μπράιτον, για την 8η αγωνιστική της Premier League.

Ήταν στο 3ο λεπτό, όταν ο Νταν Μπερν έκανε τη σέντρα από αριστερά, ο Γιορίς δεν υπολόγισε σωστά και στην προσπάθειά του να μη μπει με τη μπάλα στα δίχτυα, την άφησε να σκάσει μπροστά του. Ο Νολ Μοπέ από κοντά την έσπρωξε στα δίχτυα, σε ένα από τα ευκολότερα γκολ της καριέρας του.

Κατά την πτώση του ο Γάλλος Παγκόσμιος Πρωταθλητής φάνηκε να τραυματίζεται πολύ σοβαρά στο αριστερό του χέρι, με τον αγκώνα του να "διπλώνει" και να σοκάρει όσους είδαν τη φάση. Ο έμπειρος κίπερ σφάδαζε από τους πόνους και η ζημιά φαίνεται ότι θα είναι μεγάλη. Στο 9ο λεπτό ο Γιορίς έγινε αλλαγή, με τον Γκασανίγκα να περνάει στη θέση του.

Η Τότεναμ είναι αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League, το ματς στο Λονδίνο είναι προγραμματισμένο για τις 26 Νοεμβρίου (22:00) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ