PREMIER LEAGUE

Τσέλσι - Μπέρνλι 2-2: Γκέλα ολκής για τους "μπλε"

Chelsea's Gonzalo Higuain scores his side's second goal during the English Premier League soccer match between Chelsea and Burnley at Stamford Bridge stadium in London, Monday, April 22, 2019. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Chelsea's Gonzalo Higuain scores his side's second goal during the English Premier League soccer match between Chelsea and Burnley at Stamford Bridge stadium in London, Monday, April 22, 2019. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Η Τσέλσι έμεινε στο 2-2 με την Μπέρνλι στο "Στάμφορντ Μπριτζ" στο τελευταίο χρονικά ματς της 35ης αγωνιστικής και έχασε την ευκαιρία να σκαρφαλώσει στην 3η θέση (VIDEOS).

Τρομερό σασπένς επεφύλασε το ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε η 35η αγωνιστική της Premier League, με την Τσέλσι να μην εκμεταλλεύεται όσο θα ήθελε τις ήττες των Άρσεναλ, Τότεναμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το περασμενο διήμερο καθώς υποχρεώθηκε σε εντός έδρας ισοπαλία 2-2 με την Μπέρνλι.

Το αποτέλεσμα αυτό φέρνει τους "μπλε" στην 3η θέση με 67 βαθμούς, όσους έχει και η Τότεναμ, με τις Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ακολουθούν με 66 και 64 πόντους αντίστοιχα και όλα να δείχνουν πως οι τελευταίες αγωνιστικές θα είναι συγκλονιστικές όσον αφορά στο ποιες θα είναι οι δύο ομάδες που θα ακολουθήσουν Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι στο νέο Champions League.

Στα της αναμέτρησης, όλα κρίθηκαν στα πρώτα 24 λεπτά, όταν και σημειώθηκαν και τα τέσσερα γκολ της αναμέτρησης. Οι "κλάρετς" του Σον Ντάις προηγήθηκαν στο 8' με εξαιρετικο σουτ του Χέντρικ, όμως οι γηπεδούχοι χρειάστηκαν μόλις 6 λεπτά και 14 δευτερόλεπτα για την ολική ανατροπή.

Chelsea's Gonzalo Higuain celebrates scoring his side's second goal during the English Premier League soccer match between Chelsea and Burnley at Stamford Bridge stadium in London, Monday, April 22, 2019. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Chelsea's Gonzalo Higuain celebrates scoring his side's second goal during the English Premier League soccer match between Chelsea and Burnley at Stamford Bridge stadium in London, Monday, April 22, 2019. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Στο 12' ο Αζάρ χόρεψε τους αμυντικούς της Μπέρνλι από τα αριστερά και σέρβιρε στον Καντέ που εκτέλεσε με δυνατό σουτ τον Χίτον, ενώ στο 14' ο Αθπιλικουέτα έδωσε πάσα με τακουνάκι στον Ιγκουαΐν και ο Αργεντινός ξετίναξε τα διχτυα για το 2-1.

Οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν πει ωστόσο την τελευταια τους λέξη καθώς βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης στο 24' με τον Μπαρνς (2-2), με τη συνέχεια να βρισκει τους Λονδρέζους να πιέζουν αλλά να μην πετυχαίνουν το πολυπόθητο τρίτο γκολ απέναντι στην πολύ καλά οργανωμένη άμυνα της Μπέρνλι.

ΤΣΕΛΣΙ: Κέπα, Αθπιλικουέτα, Κρίστενσεν, Νταβίντ Λουίζ, Έμερσον, Ζορζίνιο, Καντέ (46' Κόβατσιτς), Λόφτους-Τσικ, Χάντσον-Οντόι (41' Πέδρο), Ιγκουαΐν (77' Ζιρού), Αζάρ

ΜΠΕΡΝΛΙ: Χίτον, Λόουτον, Ταρκόβσκι, Μι, Τέιλορ, Κορκ, Γουέστγουντ, Χέντρικ, ΜακΝιλ, Μπαρνς, Γουντ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ PREMIER LEAGUE

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 35ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Σάββατο 20 Απριλίου

Μάντσεστερ Σίτι - Τότεναμ 1-0(5' Φόντεν)

Γουέστ Χαμ - Λέστερ 2-2 (37' Αντόνιο, 82' Πέρεθ / 67' Βάρντι, 92' Μπερνς)

Γουλβς - Μπράιτον 0-0

Μπόρνμουθ - Φούλαμ 0-1 (53' πεν. Μίτροβιτς)

Χάντερσφιλντ - Γουότφορντ 1-2 (93' Γκραντ / 5', 80' Ντεουλοφέου)

Νιούκαστλ - Σαουθάμπτον 3-1 (27' 31' 86' Αγιόθε Πέρεθ / 59' Λεμινά)

Κυριακή 21 Απριλίου

Έβερτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 4-0 (3' Ρισάρλιζον, 28' Σίγκουρντσον, 56' Ντιν, 64' Γουόλκοτ)

Άρσεναλ - Κρίσταλ Πάλας 2-3 (47' Εζίλ, 77' Ομπαμεγιάνγκ / 17' Μπεντεκέ, 61' Ζαχά, 69' ΜακΆρθουρ)

Κάρντιφ - Λίβερπουλ 0-2 (57' Βαϊνάλντουμ, 81' πεν. Μίλνερ)

Μεγάλη Δευτέρα 22 Απριλίου

Τσέλσι - Μπέρνλι 2-2 (12' Καντέ, 14' Ιγκουαΐν / 8' Χέντρικ, 24' Μπαρνς)

Photo Credits: AP Photo/Kirsty Wigglesworth

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Έβερτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 4-0: Συντριβή και το "σεντόνι" γλιστρά (VIDEO)
Μάντσεστερ Σίτι - Τότεναμ 1-0: Με Φόντεν στην κορυφή (VIDEO)
TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ