PREMIER LEAGUE

Χολέμπας: Δέχθηκε κόκκινη και χάνει τον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας

Wolverhampton Wanderers' Raul Jimenez, left, and Watford's Jose Holebas  battle for the ball during their English Premier League soccer match at Vicarage Road, Watford, England, Saturday, April 27, 2019. (Nigel French/PA via AP)
Wolverhampton Wanderers' Raul Jimenez, left, and Watford's Jose Holebas battle for the ball during their English Premier League soccer match at Vicarage Road, Watford, England, Saturday, April 27, 2019. (Nigel French/PA via AP) AP

Ο Χολέμπας δέχθηκε απευθείας κόκκινη κάρτα στην ήττα της Γουότφορντ από την Γουέστ Χαμ και αυτή θα του στοιχίσει την παρουσία του στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας με τη Μάντσεστερ Σίτι. (VIDEO)

Την απευθείας κόκκινη κάρτα αντίκρισε στην αναμέτρηση της Γουότφορντ με την Γουέστ Χαμ ο Χοσέ Χολέμπας στο 47' της αναμέτρησης και ενώ η ομάδα του Έλληνα διεθνή ήταν πίσω στο σκορ με 2-1.

Αυτή η κάρτα όμως θα στοιχίσει στον Χολέμπας ο οποίος θα χάσει τον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας στον οποίο έχει προκριθεί η Γουότφορντ με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Σίτι στις 18 Μαΐου.

Άτυχη στιγμή για τον Χολέμπας ο οποίος θέλησε να κόψει την αντεπίθεση της Γουεστ Χαμ για να μη δεχθεί γκολ η ομάδα του και τελικά είδε την κόκκινη κάρτα.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ