PREMIER LEAGUE

Χοσέ Χολέμπας: Αντίο στη Γουότφορντ με πίκρα

Χοσέ Χολέμπας: Αντίο στη Γουότφορντ με πίκρα

Ο Χοσέ Χολέμπας αποχώρησε από τη Γουότφορντ ύστερα από μια πενταετία και στο αποχαιρετιστήριο μήνυμα του έβγαλε πίκρα για τον τρόπο που κύλησε το τελευταίο διάστημα.

Η Γουότφορντ υποβιβάστηκε, ο Χοσέ Χολέμπας αποχώρησε. Ο 36χρονος αριστερός μπακ θα συνεχίσει αλλού την καριέρα του μετά από μια πενταετία στο βρετανικό κλαμπ. Ο διεθνής με την εθνική Ελλάδας ποδοσφαιριστής έβγαλε πίκρα στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του.

Μεταξύ άλλων ανέφερε: "Δεν είμαι χαρούμενος που τελειώνει έτσι, αλλά για να είμαι ειλικρινής, νιώθω ότι έμεινα εκτός από τα πάντα μη βοηθώντας την ομάδα. Και όχι, δεν ήμουν τραυματίας, όχι, τα πόδια μου δεν έχουν προβλήματα. Είμαι σε φόρμα. Ναι είμαι 36 ετών, αλλά μπορώ να τα καταφέρω καλύτερα από πιο νέους"

Ο Χολέμπας έκανε 114 συμμετοχές στην Premier League, με έξι γκολ και 14 ασίστ. Στη Γουότφορντ είχε υπογράψει το 2015 προερχόμενος από τη Ρόμα. Με τον Ολυμπιακό έκανε 135 συμμετοχές, σημείωσε δέκα γκολ και μέτρησε 22 ασίστ.

Φέτος ο Χολέμπας έκανε μόλις 15 συμμετοχές, μένοντας τις περισσότερες φορές στον πάγκο, εξ ου και η πίκρα του για τον τρόπο που ολοκλήρωσε τη θητεία του στη Γουότφορντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ