ΑΓΓΛΙΑ

Αγγλία: Κλήθηκε στην Εθνική ο Μαγκουάιρ

Manchester United's Harry Maguire looks up during the English FA Cup third round replay soccer match between Manchester United and Wolverhampton Wanderers at Old Trafford in Manchester, England, Wednesday, Jan. 15, 2020. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester United's Harry Maguire looks up during the English FA Cup third round replay soccer match between Manchester United and Wolverhampton Wanderers at Old Trafford in Manchester, England, Wednesday, Jan. 15, 2020. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Η Εθνική Αγγλίας ανακοίνωσε την αποστολή για τα παιχνίδια του Nations League απέναντι σε Ισλανδία και Δανία, με τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ να καλεί τον Μαγκουάιρ παρά τα μπλεξίματά του.

Την Πέμπτη (20/8) ο Μαγκουάιρ συνελήφθη στην Μύκονο έπειτα από καυγά με συμπατριώτες του και έχοντας χτυπήσει μαζί με την παρέα του αστυνομικό. Ο 27χρονος αμυντικός και αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά την άσκηση δίωξης σε βαθμό πλημμελήματος, παραπέμφθηκε στο Τριμελές Πλημμελιοδικείο Σύρουμε την αυτόφωρη διαδικασία.

Παρά τα μπλεξίματα του Χάρι Μαγκουάιρ, εκείνος θα βρίσκεται στις επιλογές του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ για τα παιχνίδια της Αγγλίας απέναντι σε Ισλανδία (5/9, 19:00) και Δανία (8/9, 21:45) στα πλαίσια του Nations League. Το όνομα του αρχηγού της Γιουνάιτεντ συμπεριελήφθη κανονικά στην 24άδα που ανακοίνωσαν τα Τρία Λιοντάρια.

Επιπλέον, την παρθενική τους κλήση στην Εθνική Αγγλίας δέχθηκαν οι Κάλβιν Φίλιπς της Λιντς, ο Φιλ Φόντεν της Μάντσεστερ Σίτι και ο Μέισον Γκρίνγουντ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αναλυτικά οι κλήσεις του Σάουθγκεϊτ: Έιμπραχαμ, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Ντάιερ, Φόντεν, Γκόμεζ, Γκρίνγουντ, Χέντερσον, Ινγκς, Κέιν, Κιν, Μαγκουάιρ, Μινγκς, Μάουντ, Φίλιπς, Πικφορντ, Πόουπ, Ράσφορντ, Ράις, Σάντσο, Στέρλινγκ, Τρίπιερ, Γουόκερ, Γουάρντ-Πράους, Γουίνκς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Δίκη Μαγκουάιρ: "Οι αστυνομικοί με κλώτσησαν και μου είπαν ότι τελείωσε η καριέρα μου"
TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ