ΑΓΓΛΙΑ

Άστον Βίλα: Απέκτησε τον Εμιλιάνο Μαρτίνες από την Άρσεναλ

Arsenal's goalkeeper Emiliano Martinez warms up prior to the English Premier League soccer match between Arsenal and Watford at Emirates Stadium in London, England, Sunday, July 26, 2020. (AP photo/ Rui Vieira, Pool)
Arsenal's goalkeeper Emiliano Martinez warms up prior to the English Premier League soccer match between Arsenal and Watford at Emirates Stadium in London, England, Sunday, July 26, 2020. (AP photo/ Rui Vieira, Pool) AP PHOTO/ RUI VIEIRA, POOL

Στην ολοκλήρωση του deal με την Άρσεναλ για την απόκτηση του Εμιλιάνο Μαρτίνες προχώρησε η Άστον Βίλα, με τον Ισπανό κίπερ να υπογράφει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Μπέρμιγχαμ.

Μετά από οκτώ χρόνια παρουσίας στην Άρσεναλ (διάστημα στο οποίο παραχωρήθηκε μάλιστα έξι φορές ως δανεικός σε ισάριθμες διαφορετικές ομάδες), ο Εμιλιάνο Μαρτίνες εγκαταλείπει το Λονδίνο και μετακομίζει στο Μπέρμιγχαμ.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας, που είχε καθοριστική συμβολή στην κατάκτηση του FA Cup από τους Λονδρέζους, είχε ξεκαθαρίσει πως θα αποχωρούσε από την Άρσεναλ σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο αν δεν έπαιρνε φανέλα βασικού, με τον Μικέλ Αρτέτα να αποφασίζει να στηριχτεί ωστόσο στον Μπερντ Λένο που επέστρεψε στη δράση μετά από τον πολύμηνο σοβαρό τραυματισμό του και έτσι να ανοίγει την πόρτα της εξόδου στον Μαρτίνες.

Στο κατώφλι περίμενε η Άστον Βίλα, με την ομάδα του Ντιν Σμιθ να μη χάνει την ευκαιρία που της παρουσιάστηκε για να αποκτήσει έναν κίπερ πρώτης γραμμής με πολλές παραστάσεις και να υπογράφει μαζί του τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.

"Ξέρουμε σε πόσο μεγάλη εκτίμηση τον είχε η Άρσεναλ και παρακολουθήσαμε τις εξαιρετικές του εμφανίσεις την περασμένη σεζόν που βρήκαν την Άρσεναλ να τελειώνει τη σεζόν με την κατάκτηση τροπαίου.

Κινηθήκαμε για τον Έμι όταν είδαμε την ευκαιρία, καθώς είναι σπάνιο να σου δίνεται η δυνατότητα να αγοράσεις έναν τοπ επιπέδου τερματοφύλακα που δεν έχει πιάσει το peak του όσον αφορά σε ηλικία και ο οποίος να μπορεί να είναι παίκτης κλειδί για την ομάδα για πολλά χρόνια", τόνισε ο τεχνικός των βίλανς, Ντιν Σμιθ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ