ΑΓΓΛΙΑ

Άστον Βίλα - Λέστερ 2-1: Στον τελικό του League Cup με γκολ στο 92'!

Aston Villa's Trezeguet is mobbed by his teammates after he scored his sides 2nd goal of the game during the English League Cup semifinal 2nd leg soccer match between Aston Villa and Leicester City and at the Villa'Park in Birmingham, England, Tuesday, Jan. 28, 2020. (AP Photo/Rui Vieira)
Aston Villa's Trezeguet is mobbed by his teammates after he scored his sides 2nd goal of the game during the English League Cup semifinal 2nd leg soccer match between Aston Villa and Leicester City and at the Villa'Park in Birmingham, England, Tuesday, Jan. 28, 2020. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Την πρόκριση στον τελικό του League Cup εξασφάλισε η Άστον Βίλα καθώς επιβλήθηκε 2-1 της Λέστερ στον δεύτερο ημιτελικό (1-1 το πρώτο ματς) με το χρυσό γκολ του Τρεζεκέ στο 92'.

Μεθυσμένη πολιτεία θυμίζει το βράδυ της Τρίτης (28/1) το Μπέρμιγχαμ, με την Άστον Βίλα να νικάει με 2-1 την Λέστερ στον δεύτερο ημιτελικό του League Cup και να εξασφαλίζει το εισιτήριο για τον τελικό στο "Γουέμπλεϊ", όπου θα διεκδικήσει το 6ο τρόπαιο της ιστορίας της σε αυτό το θεσμό.

Η Άστον Βίλα ήταν εκείνη που χτύπησε πρώτη στο ματς, με τον Τάργκετ να αξιοποιεί την ασίστ του Γκρίλις στο 12' και να νικάει με διαγώνιο αριστερό σουτ τον Σμάιχελ, για να έρθει η ισοφάριση από τις αλεπούδες στο 72', με τον Μπαρνς να κάνει το γύρισμα από τα αριστερά μέσα από την περιοχή και τον Ιχεανάτσο να πετάγεται στο δεύτερο δοκάρι και να εκτελεί από κοντά.

Με το 1-1 να σημαδεύει τις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων μεχρι το 90' όλοι περίμεναν τα πέναλτι για να λύσουν τις διαφορές τους ( 1-1 είχε λήξει και ο πρώτος ημιτελικός στο King Power Stadium), όμως οι βίλανς είχαν διαφορετική άποψη.

Aston Villa's Trezeguet, right celebrates with teammates Aston Villa's Ahmed Elmohamady after scoring his sides 2nd goal during the English League Cup semifinal 2nd leg soccer match between Aston Villa and Leicester City and at the Villa Park in Birmingham, England, Tuesday, Jan. 28, 2020. (AP Photo/Rui Vieira)
Aston Villa's Trezeguet, right celebrates with teammates Aston Villa's Ahmed Elmohamady after scoring his sides 2nd goal during the English League Cup semifinal 2nd leg soccer match between Aston Villa and Leicester City and at the Villa Park in Birmingham, England, Tuesday, Jan. 28, 2020. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ή για την ακρίβεια ο Τρεζεκέ, που είδε τον Ελμοχαμαντί να βγάζει σέντρα ακριβείας από τα δεξιά και έκανε το μονοκόμματο σουτ με το αριστερό από πλάγια θέση εντός περιοχής για να αφήσει στήλη άλατος τον Σμάιχελ και να στείλει την ομάδα του Ντιν Σμιθ στον τελικό.

Εκεί που θα αντιμετωπίσει μία από τις δύο ομάδες του Μάντσεστερ, με την Σίτι να υποδέχεται την Γιουνάιτεντ το βράδυ της Τετάρτης έχοντας το αβαντάζ του 3-1 από τον πρώτο ημιτελικό στο Ολντ Τράφορντ.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ