ΑΓΓΛΙΑ

Επική ατάκα Μουρίνιο σε Γκουαρδιόλα και Λάμπαρντ στην τηλεδιάσκεψη

Επική ατάκα Μουρίνιο σε Γκουαρδιόλα και Λάμπαρντ στην τηλεδιάσκεψη
AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Ο Ζοζέ Μουρίνιο ανυπομονεί για την επιστροφή στην ποδοσφαιρική δράση και το κατέστησε σαφές με γλαφυρό τρόπο στους Πεπ Γκουαρδιόλα και Φρανκ Λάμπαρντ στην τηλεδιάσκεψη των προπονητών της Premier League.

Πότε θα σηκωθεί εκ νέου η αυλαία στην φετινή Premier League; Ουδείς μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά και να εγγυηθεί για μία συγκεκριμένη ημερομηνία, καθώς το αρχικό πλάνο για επιστροφή στη δράση στις 12 Ιουνίου συναντάει αρκετά εμπόδια και όλες οι ενδείξεις συνηγορούν στο γεγονός πως η επανεκκίνηση θα πάρει παράταση για μία ακόμα εβδομάδα.

Μεταξύ των εμποδίων, πέρα φυσικά από αυτόν καθαυτόν τον εφιάλτη του κορονοϊού, είναι και η στάση των εμπλεκομένων, αφού αρκετοί είναι οι παίκτες που αντιδρούν στο να γυρίσουν στα γήπεδα, με τους Σέρχιο Αγκουέρο, Ντάνι Ρόουζ και Γκλεν Μάρεϊ να έχουν εκφράσει μάλιστα δημόσια την αντίθεσή τους.

Δεν είναι όμως μόνο οι ποδοσφαιριστές, καθώς υπάρχουν και προπονητές που είναι αρκετά επιφυλακτικοί, με τους Πεπ Γκουαρδιόλα, Φρανκ Λάμπαρντ, Νάιτζελ Πίρσον και Γκρέιαμ Πότερ να υποστηρίζουν πως προβληματίζονται με το ενδεχόμενο γρήγορης επιστροφής στις προπονήσεις και στους επίσημους αγώνες.

Την άποψη αυτή τη διατύπωσαν και κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης που έλαβε χώρα το βράδυ της Τετάρτης και στην οποία πήραν μέρος οι προπονητές των ομάδων της Premier League, την ώρα που οι Κλοπ, Αντσελότι και Μουρίνιο είχαν εντελώς διαφορετική τοποθέτηση.

Σύμφωνα μάλιστα με αποκάλυψη της "Mirror", ο Μουρίνιο πήρε το λόγο και αφιέρωσε τη χαρακτηριστική ατάκα στους συναδέλφους του: "Εάν δεν θέλετε να παίξετε, μείνετε σπίτι και δείτε Bundesliga", έχοντας φυσικά στο μυαλό του πως η κορυφαία κατηγορία της Γερμανίας θα επαναρχίσει -πρώτη από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα- τις προσεχείς ημέρες.

Επική ατάκα Μουρίνιο σε Γκουαρδιόλα και Λάμπαρντ στην τηλεδιάσκεψη
AP PHOTO/DAVE THOMPSON

"Δεν νομίζω πως η θέση μου έχει καταγραφεί σωστά από τα μίντια. Δεν έχω ζητήσει καμία καθυστέρηση. Θέλω να κάνω προπόνηση και ζητώ απελπισμένα την επιστροφή στην Premier League όσο το δυνατόν συντομότερα από τη στιγμή που θα είμαστε ασφαλείς.

Ειδικά τώρα που βλέπουμε άλλες λίγες να προετοιμάζονται να επιστρέψουν στη δράση. Είμαι απίστευτα υπερήφανος για τον τρόπο που οι παίκτες μου διατήρησαν τη φυσική τους κατάσταση. Έδειξαν τεράστιο επαγγελματισμό, πάθος και αφοσίωση.

Δουλέψαμε όλοι πάρα πολύ σκληρά κατά τη διάρκεια αυτών των προπονήσεων που οργανώσαμε διαδικτυακά όπου τρέχαμε μόνοι μας και τώρα οι αγωνιστικοί χώροι στα προπονητικά κέντρα είναι ελεύθεροι να τους χρησιμοποιήσουμε.

Ο κάθε παίκτης ακολούθησε πιστά το πρόγραμμα και τώρα περιμένουμε να ανάψει το πράσινο φως για να αρχίσουμε να δουλεύουμε ξανά σε μικρά γκρουπ, κάτι που θέλω να γίνει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ