ΑΓΓΛΙΑ

Έβερτον: Ο Αντσελότι θέλει τον Άλαν από την Νάπολι

Everton's manager Carlo Ancelotti, left, and assistant manager Duncan Ferguson react during the English Premier League soccer match between Manchester City and Everton at Etihad stadium in Manchester, England, Wednesday, Jan. 1, 2020. (AP Photo/Rui Vieira)
Everton's manager Carlo Ancelotti, left, and assistant manager Duncan Ferguson react during the English Premier League soccer match between Manchester City and Everton at Etihad stadium in Manchester, England, Wednesday, Jan. 1, 2020. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ο Κάρλο Αντσελότι είχε άριστη συνεργασία με τον Άλαν όταν ήταν στην Νάπολι και τώρα θέλει να συνεργαστεί ξανά μαζί του στην Έβερτον, σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα.

Όταν μία συνεργασία μεταξύ δύο ανθρώπων λειτουργεί καλά, είναι λογικό να υπάρχει διάθεση για να συνεχιστεί και σε διαφορετικό περιβάλλον από το αρχικό και αυτό συμβαίνει στην περίτπωση των Αντσελότι - Άλαν.

Ο Άλαν ήταν ένας από τους αγαπημένους παίκτες του έμπειρου Ιταλού τεχνικού στο διάστημα που κρατούσε τα κλειδιά των αποδυτηρίων της Ναπολι και σύμφωνα με δημοσίευμα της "Corriere dello Sport", υπάρχει πρόθεση από πλευράς "Καρλέτο" να τον εντάξει στο δυναμικό της νέας του ομάδας, της Έβερτον.

Ο 29χρονος Βραζιλιάνος μέσος, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε 14 ματς της φετινής Serie A, έχει συμβόλαιο με τους παρτενοπέι μέχρι τον Ιούνιο του 2023 , με την εφημερίδα της Ρώμης να υπογραμμίζει πως υτπάρχει συμφωνία μεταξύ Αντσελότι και Νάπολι η οποία δεν επιτρέπει στον προπονητή να κάνει κίνηση για την απόκτησή του πριν το καλοκαίρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Νάπολι - Φιορεντίνα 0-2: Από το κακό στο χειρότερο η ομάδα του Γκατούζο
TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ